Välkommen till mitt coachingprogram:

Autentiskt företagande!

Boka ett intressesamtal!

Du är den kraftfulla skaparen av din egen verklighet. Du kan vara precis vem du än vill vara, och du kan göra precis vad du är vill göra. Ibland behöver vi bara en liten "push" i rätt riktning, för att hitta hem till oss själva igen och till vår unika magi!

Är du en driven och passionerad egenföretagare, eller drömmer du om att få göra din egen grej, men är osäker på hur du kan göra det på "rätt" sätt för att också kunna tjäna pengar på det?

Sanningen är att när det kommer till företagande finns inget "rätt" sätt att göra det på - det finns bara DITT sätt!

Jag har märkt genom mina år som andlig vägledare och coach (inom fokus företagande) att det oftast inte fungerar att använda sig av dyra företagscoacher och uttänkta "system" för att nå framgång i sitt företag. Som själsig egenföretagare är det absolut viktigaste att du följer din själsväg - och det är så du kommer skapa framgång!

Med det sagt måste vi ändå göra nånting för att nå ut med våra tjänster - vi kan inte bara sitta hemma och meditera hela dagarna och hoppas på att vi attraherar in våra kunder på något magiskt sätt! Vi behöver en strategi för hur vi ska nå ut, men det behöver vara en strategi som är i linje med vilka vi är på själsnivå.

Så i detta coachingprogram kommer jag vägleda dig tillbaka till din själ och dina unika gåvor, och du kommer få hjälp med hur du kan inkorporera dessa gåvor i alla led i ditt företag. Du kommer få möjlighet att hitta tillbaka till det som gör just dig unik, samtidigt som vi kommer titta på en marknadsföringsstrategi som passar just din unika själsstruktur.

Du kommer få hjälp att bygga upp ditt företagande på ett sätt som är 100% sant och autentiskt för dig, vilket garanterat kommer generera överflöd för dig!

För det är nämligen så att när vi förkroppsligar våra själsliga gåvor och ger uttryck för dem i våra liv - så skapar vi automatiskt överflöd! Det är så vi är designade på själsnivå och det är universell lag! Tricket är bara att förstå och använda oss av våra unika gåvor på rätt sätt, och också få med dessa i alla led i vårt företagande!

Vi har alla unika gåvor som vi är här för att dela med oss av. Är du redo att sluta hålla dig själv tillbaka och dela dina fantastiska gåvor med världen?

VAD INGÅR?

Jag kommer vara din personliga coach under 8 månaders tid. Under dessa månader har du möjlighet att utnyttja 8 individuella samtal med mig, samt att du även kommer ha tillgång till obegränsad chattsupport med mig under hela perioden. Denna support har visat sig vara ovärderlig, då du har möjlighet att ställa frågor till mig precis när du är i situationer då du behöver stöd och vägledning.

Detta coachingprogram innebär ett väldigt nära samarbete där vi kommer kunna prata om ALLT, inget ämne är off limits! Så det betyder att det är viktigt att det känns 100% rätt för oss båda innan vi inleder ett samarbete. Om du är intresserad av att veta mer om detta program får du därför jättegärna boka in ett intressesamtal med mig, så kan vi känna av om vi är en bra matchning! Samtalet är helt kravlöst och självklart kostnadsfritt.

Jag kommer skräddarsy programmet utifrån dina behov och förutsättningar. Kanske blir det mest snack om marknadsföringsstrategier, eller så kanske vi behöver göra en djupdykning in i din själ och jobba med eventuella energiblockeringar osv. Jag har en bred och gedigen kunskap inom intuitivt energiarbete och företagande, och med min unika erfarenhet har jag utvecklat en specifik förmåga att kunna läsa av och se precis var "skon klämmer", dvs var roten till ditt problem är just nu som håller dig tillbaka från att få full fart på ditt företag, och också vad du behöver göra för att komma vidare från den tröskeln.

Jag tror starkt på att vi är skaparna av vår egen verklighet, och att vi alla är kabapla att skapa det vi vill ha - bara vi vågar vara oss själva! Min specialité är att titta på exakt hur vi människor skapar det vi skapar, och hur vi kan hitta tillbaka till våra sanna jag - och det är precis det jag kommer vägleda dig kring i detta samarbete!

Boka in ett intressesamtal!

VEM PASSAR DETTA FÖR?

Det här programmet är för dig som:

  • Redan startat ett eget företag eller har en idé om vad du vill göra i ditt företag. Du behöver inte ha tjänat några stora pengar ännu, men du behöver ha en önskan och en drivkraft att ta ditt företag till en ny nivå!
  • Är dedikerad till att följa din själsväg och är driven nog att göra det som krävs för att få rull på ditt företag. Du behöver vara villig och redo att ta handling utanför din comfort zone för att förverkliga din intention.
  • Också har fysisk möjlighet och TID att avsätta till att implementera de nya handligssteg du kommer behöva ta genom det här programmet! Det innebär att du då och då kan komma att behöva prioritera ditt företag och det vi gör i det här programmet över din familj/ditt vanliga jobb eller din partner (osv.) Känner du att du inte har tid eller möjlighet att göra det nu är detta program inte för dig.
  • Är redo att investera i dig själv och ditt företag för att äntligen förverkliga den där drömmen som finns inom dig!

 

LÅT OSS HÖRAS!

Om du känner att detta program kan vara precis det du behöver och har väntat på - låt oss boka in ett samtal där vi pratar vidare om detta! 

Boka in ett samtal via länken nedan. När du bokat en tid kommer jag skicka ut ett formulär till dig via mail som du behöver fylla i och skicka tillbaka till mig innan samtalet. Se därför till att boka en tid någon dag fram, så att du hinner fylla i formuläret. 

Har du endast några snabba frågor innan du bestämmer dig går det också bra att maila mig på: [email protected]

Jag ser fram emot att höras med dig, och få chansen att vägleda dig ett steg närmare dina drömmar!

Boka samtal!

Boka in ett kostnadsfritt intressesamtal via länken nedan. Välj tjänsten "intressesamtal" för att komma fram till min bokningskalender. Välj sedan en tid som passar dig. Jag ser fram emot att höras med dig!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.