Välkommen till programmet:

Autentiskt företagande!

Gör en intresseanmälan >>

Är du redo att skapa överflöd, på DITT sätt?

 

I det här programmet kommer du få lära dig hur du kan driva ett företag som är 100% i linje med dig och din själ. Det är så vanligt att bara hoppa på "experternas" råd och försöka göra så som alla andra gör, och sen undrar vi varför vi inte lyckas nå de resultat vi vill ha.

Det är för att det enda sättet för DIG att skapa överflöd på, är att hitta DITT unika sätt att driva företag på! När det kommer till att leva i linje med vår själ finns ingen manual för vad som är "rätt" och "fel", det finns bara det som är autentiskt för dig. Så när du lär dig hitta ditt autentiska erbjudande och erbjuder DET till världen, då blir resultatet ALLTID överflöd!

Men vägen dit är inte alltid spikrak, utan så ofta har vi lager efter lager av "experters" råd som tar upp massa plats i vårt inre, att vi oftast inte ens vet vad som är sant för oss längre! Vi kanske tror att vi erbjuder något som är sant för oss, men i själva verket kanske det är vad vi sett någon annan göra, eller hört från någon annan att "det är så man ska göra". Men sanningen finns alltid i dina resultat. Om något är i linje för dig skapar det alltid överflöd. Om du inte skapar de resultaten du vill ha, då finns det något som skaver som behöver justeras! 

Så detta är precis det vi kommer utforska i detta program! Du kommer få med dig konkreta övningar och verktyg för hur du kan hitta tillbaka till din autentiska röst, och sedan uttrycka detta i alla led i ditt företag - inklusive de tjänster du erbjuder, din marknadsföring och säljstrategi.

Vi har alla unika gåvor som vi är här för att dela med oss av. Är du redo att sluta hålla dig själv tillbaka och dela dina fantastiska gåvor med världen?

VAD INGÅR?

Denna kurs är som en kurs och ett gruppcoachingprogram i ett. Vi kommer ses (live och online) för 6 kurstillfällen under 12 veckors tid, och vid varje kurstillfälle kommer vi gå igenom en väsentlig del som behövs för att du ska kunna skapa ett autentiskt företag. Du kommer få med dig en massa värdefulla övningar som kommer hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt autentiska uttryck och erbjudande, och du kommer också ha möjlighet att ställa frågor till mig och få personlig vägledning på varje kurstillfälle!

Jag kommer använda min erfarenhet och kunskap från att ha gjort läsningar i Akashakrönikan för hundratals klienter, så all coaching och personlig vägledning under programmets gång är intuitiv och baserad på den informationen som finns om dig i din Akashakrönika. Så trots att det är ett gruppprogram kommer du kunna få mycket personlig och individuell vägledning som är relevant just för dig under programmets gång.

Utöver detta ingår även en Facebookgrupp där du kan ställa frågor och få vägledning från mig. Dessutom är detta ett underbart tillfälle att connecta med dina likasinnade kurskamrater, som är på precis samma resa som du just nu! 

(OBS! Tiderna och datumen kan komma att ändras under programmets gång, om det finns ett annat upplägg som passar alla deltagare bättre!)

LEKTION 1: UTFORSKA DITT ERBJUDANDE

I den första lektionen utforskar vi den ABSOLUT viktigaste delen som måste vara på plats för att du ska kunna skapa överflöd genom ditt företag: det unika värde du erbjuder till dina klienter. Och detta är förmodligen inte alls det du tror! Ditt unika värde handlar nämligen inte alls om de tjänster du erbjuder, utan det går mycket djupare än så.

I den här lektionen utforskar vi det unika värde bara du kan erbjuda dina klienter, för att skapa ett erbjudande som är helt autentiskt för dig!

LEKTION 2: DIN AUTENTISKA MARKNADSFÖRINGSSTRATEGI

Marknadsföring är något vi ALLA måste göra, för att nå ut med vårt unika erbjudande. MEN, det behöver inte vara så jobbigt och ångestladdat som du kanske tror! Marknadsföring kan faktiskt vara riktigt KUL när du hittar ditt autentiska budskap som du vill förmedla till dina kunder. Och, för att vara helt ärlig så är autentisk marknadsföring det enda som faktiskt fungerar!

I den här lektionen utforskar vi marknadsföring och du kommer få vägledning kring hur du kan skapa din egna, unika marknadsföringsstrategi som är i linje med ditt unika erbjudande!


LEKTION 3: PRISSÄTTNING

Hur vet man vilket pris man ska sätta på sina tjänster? I den här lektionen går vi igenom hur du kan avgöra om du satt ett pris som är autentiskt för dig och i linje med de tjänster du erbjuder. Du kommer också få vägledning kring hur du kan forma ditt erbjudande på bästa sätt, för att DU också ska få så mycket som möjligt tillbaka, för det värde du erbjuder dina kunder!


LEKTION 4: DIN SÄLJATTITYD

Något som ofta håller oss tillbaka från att lyckas i vårt företag är vår inställning till sälj. Många av oss har en negativ inställning till att sälja, och det finns ALLTID en anledning till det! Så i den här lektionen utforskar vi vilka dina eventuella "negativa" säljattityder är som håller dig tillbaka och hur du kan transformera dem till en attityd som istället kommer hjälpa dig att skapa överflöd! Vi kommer göra ett energiskifte av dessa säljattityder vilket kommer fungera som en extra push i rätt riktning för att du lättare ska kunna tjäna pengar i ditt företag.


LEKTION 5: DIN AUTENTISKA MARKNADSFÖRINGSVÄG

I de tidigare lektionerna har vi utformat VAD du vill erbjuda. Så nu är det dags att titta på HUR. Vilka marknadsföringskanaler är i linje för dig att använda? Måste man finnas på sociala medier som alla andra, eller finns det eventuellt andra vägar? I den här lektionen utforskar vi vilket sätt som är i linje för dig att marknadsföra sig på, så att du kan nå ut med ditt erbjudande på ett så effektivt och framför allt roligt sätt som möjligt!

 

LEKTION 6: UTFORMA DITT "GRATIS-ERBJUDANDE"

I den sista lektionen tittar vi på hur du kan skapa ett hållbart system kring din business, så att du hela tiden kan få in nya leads och skapa en kundbas för att öka dina chanser till försäljning.

 
YTTERLIGARE SUPPORT

Efter vi gått igenom den sista lektionen kommer vår Facebookgrupp vara öppen i lite över en månad till. Detta för att du ska få chans att implementera allt det vi gått igenom under programmets gång, och få chans att ställa frågor och få feedback på det du skapar.

OBS!
Om du inte har möjlighet att närvara live på alla kurstillfällen kommer du alltid ha möjlighet att lyssna på inspelningarna i efterhand. Det kommer också alltid finnas möjlighet att ställa frågor till mig genom vår Facebookgrupp.

Du kommer ha tillgång till alla inspelningar från lektionerna + inläggen i Facebookgruppen obegränsad tid framöver!

Registrera dig nu!

VEM PASSAR DETTA FÖR?

Det här programmet är för dig som:

  • Jobbar eller vill jobba med att hjälpa människor på något alternativt sätt. Vad du gör är egentligen inte det viktiga, utan mer att det finns en önskan om att du vill tjäna pengar genom att erbjuda något som känns sant för dig! Om du är osäker på om detta program är rätt för dig utifrån vad du gör i ditt företag, skicka gärna iväg ett mail till mig så kan jag ge lite mer info kring detta! [email protected]
  • Redan startat ett eget företag eller har en idé om vad du vill göra i ditt företag. Du behöver inte ha tjänat några stora pengar ännu, men du behöver ha en önskan och en drivkraft att ta ditt företag till en ny nivå!
  • Är dedikerad till att följa din själsväg och är driven nog att göra det som krävs för att få rull på ditt företag. Du behöver vara villig och redo att ta handling utanför din comfort zone för att förverkliga din intention.

 

OM PROGRAMMET

Detta är ett intuitivt program där jag kommer använda mina kunskaper från Akashakrönikan för att ge dig personlig vägledning. Därför är det viktigt att jag får tillgång till din Akashakrönika och att denna kurs är en energimässig matchning för dig just nu. Efter att du registrerat dig kommer jag därför skicka ett mail där jag ber om att få lite personuppgifter från dig. Detta är för att kunna gå in i din Akashakrönika och säkerställa att jag får tillgång så att jag kan vägleda dig genom programmet. Om du känner dig osäker och vill att jag kollar detta INNAN du registrerar dig så kan jag göra det utan kostnad! Maila mig då bara på: [email protected]

OBS!
Om du redan gjort en läsning hos mig eller någon annan Soul Realignment® Practitioner, eller om du går min kurs inom Soul Realignment® gäller detta inte dig! Då vet jag att jag redan har tillgång till din Akashakrönika och då är det bara att du registrerar dig direkt!

 

Vill du vara med nästa omgång?

Just nu är registreringen för det här programmet stängd, men jag kommer köra en ny omgång i höst igen! Om du är intresserad av att delta i programmet då, fyll i dina uppgifter i formuläret så håller jag dig uppdaterad kring när det är dags för nästa kursomgång!

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse här!

VIKTIGT: OM DITT KÖP

På grund av kursens höga transformationsvärde gäller ångerrätten på detta köp endast upp till fem dagar efter vårt första kurstillfälle, oavsett när du gått igenom med ditt köp. Detta gäller alltså oavsett om ångerrätten blir kortare eller längre än den traditionella ångerrätten på 14 dagar. Om du väljer att delbetala kursen är du alltid bunden till att slutföra alla betalningar, oavsett om du väljer att fullfölja programmet eller inte.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.