Återupptäck ditt själsliga ursprung

och bli den kraftfulla skapare du kom hit för att vara!

Registrera dig nu!

Om du hittat hit är du troligtvis en sökare.. Sökare efter sanning, mening och livets visdom. Men kanske har du hittills inte riktigt lyckas hitta hela vägen "hem". Hem till dig själv, ditt sanna jag, den du verkligen är på själsnivå. Eller så vet du precis vem du är och vad du är här för, men ändå lyckas du inte riktigt skapa de resultat du vill i ditt liv eller i ditt företag. Kanske finns det en längtan inom dig, något som längtar efter att få komma ut, men du vet inte riktigt vad, eller hur.

Har du efter otaliga timmar av meditation, positivt tänkande och andra andliga metoder försökt få till ditt liv precis så som du vill ha det, men ändå inte riktigt lyckats? Du vet att du är en gudomlig varelse. En själ, tillfälligt inkarnerad i en fysisk kropp med oändlig potential, men ändå har du kanske inte riktigt lyckats med att få fram den potentialen helt i din fysiska verklighet?

Välkommen till Soul Realignment® Certifieringsutbildning!

Det här programmet är för dig som är redo att grunda din gudomliga sanning i din fysiska verklighet, och leva fullt ut som den gudomliga skapare du är!

Vad är Soul Realignment® ?

Soul Realignment® är en metod för att göra läsningar i Akashakrönikan och på ett tillförlitligt och effektivt sätt kunna hitta just den information du behöver för att kunna leva fullt ut i din själs sanning. Akashakrönikan är den energimässiga informationportal som håller all information om oss på själsnivå. Vilka vi är, vad våra unika gåvor är, och vad vi varit med om i tidigare liv. Akashakrönikan är som en databas, eller ett bibliotek, där alla våra tidigare val vi någonsin gjort, genom alla våra liv, lagras och finns tillgängligt för oss när vi behöver det. Vi har alla möjlighet att få tillgång till vår egen Akashakrönika, men ofta är det så att det kan vara svårt att få fram den information vi behöver just nu, om vi inte vet vad vi ska fråga efter.

Med Soul Realignment® kommer du få en tydlig struktur att utgå från när du gör läsningar i Akashakrönikan, som säger dig precis vad du behöver fråga om för att få fram den information som kan tjäna oss bäst i vårt liv just nu. Den information du får fram genom Soul Realignment® har alltid ett högt värde för oss och våra klienter, och kan hjälpa oss att skapa stor transformation i våra liv. 

Vad gör denna utbildning så unik?

 Det finns gott om andliga kurser därute som ger oss information om hur vi kan öva upp vår medialitet, få tillgång till vår intuition och lära oss att använda attraktionslagen (för att nämna några få). Den här kursen går så mycket djupare än så, och kommer hjälpa dig att förstå din innersta, djupaste sanning om dig själv. Det kommer också hjälpa dig komma till insikt kring hur du skapar dina resultat i ditt liv idag, och vad du behöver göra för att skifta dem! Det bästa av allt är att du också kommer kunna göra detta för dina nära och kära, och även betalande klienter. 

Du kommer på ett väldigt kontrekt och tydligt sätt kunna hitta negativa karmamönster som hindrar oss från att skapa den upplevelse vi vill ha, och också rensa dessa för dig själv och dina klienter! Den här kursen håller stort transformationsvärde som skiljer sig mycket från många andra kurser.

När du gått klart kursen och blivit godkänd har du en färdig certifiering och kan börja jobba med betalande klienter direkt, och dessutom få väldigt bra betalt! På grund av det höga transformationsvärde som Soul Realignment® ger är det viktigt att sätta ett högt värde på läsningen så att det blir ett jämt utbyte mellan dig som practitioner och din klient.

"Jag, Lotta Halvarsson, håller i kursen och kommer vara din personliga mentor under kursens gång. Du kommer få massa vägledning från mig, så att du har alla möjligheter att ta dig igenom kursen på ett smidigt och effektivt sätt!
Efter avklarad kurs kan du titulera dig som Certifierad Soul Realignment® Practitioner, och börja jobba med betalande klienter direkt! Jag själv utbildade mig till Soul Realignment® Practitioner sommaren 2018, och har sedan dess livnärt mig helt och hållet på att jobba med Soul Realignment®. Redan innan jag var godkänd i min certifiering hade jag fått in tillräckligt många betalande klienter för att täcka upp för investeringen för kursen! I januari 2020 blev jag även Facilitator (lärare) för denna fantastiska metod!
Den här kursen är en så fantastisk investering i dig själv för din egen personliga utveckling, men också för din karriär som andlig vägledare, coach, healer etc. För dig som redan jobbar med att hjälpa människor på något sätt kan detta vara ett superbra komplement att erbjuda till dina klienter."
Registrera dig för kursen nu!

Rekommendationer från tidigare studenter:

Jag har känt en dragning till Akashakrönika i många år men det är först när jag pratade med Lotta på Nihal Academy, som jag kände att jag har hittat helt rätt. Lotta är kunnig, pedagogisk och tålmodig. Med sin naturliga förmåga att lyfta en, har hon varit ett fantastiskt stöd för mig under kursernas gång (ja, jag har läst 3 nivåer hittills på Nihal Academy). Under hela processen av att förstå och tolka informationen i Akashakrönika, har jag med Lottas guidance även fått djupare förståelse för mig själv och ett bredare perspektiv om världen runtomkring. Jag kan starkt rekommendera Lotta och Nihal Academy om du funderar på att bli Soul Realignment practitioner.

Andrijana Milanovic, Soul Realignment® Practitioner

Jag kan varmt rekommendera utbildningen Certifierad Soul Realignment® Practitioner med Lotta Halvarsson. Utbildningen har gett mig djupare kunskap och medvetenhet om min egen själsprofil och feedbacken jag har fått från mina klienter är fantastisk. Det här är ett verktyg som hjälper dig att göra skillnad på riktigt för människor. Det har varit fantastiskt att ha Lotta som coach och bollplank under utbildningen. Upplägget med personliga sessioner och gruppsamtal gör att du snabbt får svar på frågor och input både från Lotta och andra deltagare. Lotta är en varm, kunnig och inspirerande person. 
 
Maria Sundström Coach, föreläsare och utbildare

Jag har nu gjort läsningen för mina fem övningsklienter, och alltså, vilken otrolig upplevelse! Jag har aldrig varit med om något liknande! Eftersom det är fem helt främmande människor så gissa om jag var nervös... Deras spontana feedback under samtalen var att allt jag sa var mitt i prick! Jag fick gåshud flera gånger och känner en så enorm tacksamhet att kunna hjälpa dessa personer på deras resa. 
Kan knappt bärga mig tills jag blir certifierad och kan göra detta på ”riktigt”! 

Terese Ljunggren, Soul Realignment® Practitioner

"Jag vill varmt rekommendera Lotta Halvarsson som lärare till att bli Soul Realignment practitioner. Soul Realignment är ett jordnära och oerhört kraftfullt verktyg för att gå in och återställa varje individ till hennes/hans ursprungliga gudsessens, och Lotta guidar oss med sitt stora tålamod och djupa kunskaper. För mig är det första gången jag kan följa ett program utan att göra om det till mitt eget. Allt är neutralt från värderingar och i arbetssätt."

Cesilia Ekroth, ljudhealer, coachande handledare ICF, författare och retreatledare.


"I kursen har jag haft flera klienter och dem har varit mer än nöjda över informationen dem fått då den stämmer så väl. Jag känner att jag verkligen kan göra skillnad för människor som vill ha information om sin själ. Lotta är en jättebra lärare, kunnig och välutbildad.”

Christina Ekelund, Leg. Sjuksköterska , Dipl. Medium.
 

Det här säger klienter som fått en Soul Realignment®-läsning:

"All information om vem och hur jag är, är ovärderlig för mig. Det ger mig tillåtelse att vara på mitt sätt och fundera mindre på ideal och roller som kommer utifrån. Den informationen stämde mycket väl."


"Sen min Soul Realignment med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process."


"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig."

VAD INGÅR I PROGRAMMET?

Utbildningen består av en onlinekurs på 11 lektioner som du tittar på i egen takt. De två första lektionerna blir tillgängliga för dig direkt när du registrerar dig, resterande lektioner släpps sedan med ca en veckas mellanrum.

Du kommer även få en fysisk kursmanual hemskickad på posten, samt skriftliga sammanfattningar av varje lektion i PDF-format. 

 Detta ingår i onlinekursen:

Lektion 1: Soul Realignments® grundprinciper
Du kommer få lära dig grundprinciperna kring Soul Realignment®, vad det handlar om och vad vi menar när vi pratar om själsstrukturer, medvetenhet, dimensioner, vitalkraftsenergi och Akashakrönikan. I den här första delen kommer du få en grundläggande förståelse för de principer som utgör Soul Realignment®. 

Lektion 2: Tillgång till Akashakrönikan
I den här delen kommer du få lära dig hur du får tillgång till Akashakrönikan, och vems själsregister du kan få tillgång till. Du kommer också få en attunement ("intoning") till Akashakrönikan, för att kunna få korrekt och tillförlitlig tillgång till ditt och dina klienters själsregister. I vissa fall kan det finnas blockeringar som hindrar oss från att se den sanna informationen i en persons själsregister, så i den här delen kommer du också få lära dig om det och hur och när du kan kringå det för att få korrekt tillgång.

Lektion 3: Själsprofil, Energicenter
I den här lektionen kommer du få lära dig om hur vår själsstruktur är uppbyggd, och vilka energimässiga kvalitéer vår själ består av. I våra energicenter hittar vi information om våra andliga gåvor, och genom vilka energier vi är menade att uttrycka oss själva i vår fysiska verklighet.

Lektion 4: Själsprofil, Själsgrupper
Denna lektion består av information om de olika själsgrupper som finns på vår planet idag! Här får du lära dig mer om själens ursprung, vad det betyder för oss och hur det påverkar oss i vårt dagliga liv. Ett stort ämne med mycket värde då vi går igenom alla själsgrupper i detalj!

Lektion 5: Fortsättning av själsprofil
I lektion 5 fortsätter vi gå igenom andra aspekter av vår själsprofil. Här får du lära dig hur du kan se hur pass mycket vi lever i linje med vår sanna själsstruktur och om vi har valt en väg som går lite utanför våra energicenter i det här livet. Vi kommer också gå igenom lagen om karma och din intuitiva utveckling.

Lektion 6: Blockeringar & Begränsningar
I lektion 6 och 7 kommer vi gå igenom (i stor detalj!) alla blockeringar och begränsningar vi kan dra på oss när vi inte lever i linje med vilka vi är på själsnivå. Vi kommer gå igenom negativa karmamönster från tidigare liv, och hur de kan fortsätta påverka oss i våra liv idag. 

Lektion 7: Blockeringar & Begräsningar - fortsättning! 
Vi fortsätter gå igenom blockeringar. Det finns en hel del att gå igenom då detta är den mest transformerande aspekt av Soul Realignment®-arbetet. Vi går igenom blockeringar både från tidigare liv, och även sådant vi kan ha skapat i vårt nuvarande liv. 

Lektion 8: Sätta ihop karmamönster
I den här lektionen kommer vi gå igenom hur du kan skapa en helhet av de blockeringar du tidigare har hittat, och se precis vilka val som format dessa begränsningar för oss! Du kommer lära dig att få fram historier från tidigare liv och hur du sedan kan presentera din läsning för betalande klienter. 

Lektion 9: Fastighetsläsning
Som en bonus kommer du också få lära dig hur du kan göra energirensningar i fastigheter. Våra hem är en plats för återhämtning och kan vara mycket heliga för oss, vilket gör att det påverkar oss otroligt mycket om det finns negativa influenser i våra hem. I den här lektionen får du lära dig hur du kan rensa bort negativa energier från hus, lägenheter och andra fastigheter. Detta kan vara ett bra komplement att erbjuda dina klienter efter de fått sin Soul Realignment® läsning, för att rensa både själen och hemmet från negativa influenser!

Lektion 10: Energirensning
I den här delen får du också lära dig hur du rensar en klients själsregister från negativa blockeringar och begräsningar, för att sedan kunna komma tillbaka i linje med vår sanna själsstruktur. 

Lektion 11: Klientkommunikation 
I den sista lektionen går vi igenom hur du kan presentera läsningen på ett bra sätt till dina betalande klienter. Jag kommer också gå igenom tips och trix för att få till en bra kommunikation som ger högt transformationsvärde för dina klienter, samt ge praktiska tips på hur du kan leverera läsningen.

Det släpps en ny lektion i veckan, men du går kursen helt i din egen takt. Det finns inga krav på att du ska vara klar inom en viss tid och du kommer ha tillgång till allt materialet från kursen livet ut.

 

Detta ingår också:

*Gruppsamtal:
Pågående gruppsamtal hålls varannan vecka för alla studenter. Här är det värdefullt att delta och ställa frågor som dyker upp under kursens gång. I gruppsammanhanget bidrar du också till andra studenter som kanske har liknande frågor som du. Dessa samtal, precis som onlinekursen, har du tillgång till livet ut!

*Privat mentorsamtal:
Under kursen ingår ett privat mentorsamtal med mig där du kan ställa lite längre/fler frågor. Jag rekommenderar att du sparar det till efter lektion 8. Du har möjlighet att uttnyttja ditt mentorsamtal fram till fem månader efter du registrerade dig för kursen.

*Kursmanual: hemskickad på posten + skriftliga anteckningar i PDF-format.

*Mini-läsning som levereras på mail:
Jag kollar upp informationen om ditt energicenter och din själsgrupp i din Akashakrönika och levererar detta på mail, så du får möjlighet att lära dig mer om dig själv redan från början av kursen!


Är du redo att återupptäcka kraften av din gudomlighet?

 

REGISTRERA DIG HÄR!

Registrera dig nu och få tillgång till de två första lektionerna direkt!

Betala allt direkt

14 997:-

Vid direktbetalning blir det totala priset 14 997 kr.

  • Tillgång till onlinekursen 
  • 1 privat mentorsamtal med Lotta under kursens gång
  • Gruppsamtal varannan vecka 
  • Skriftligt material i PDF-format + fysisk manual
  • Intoning till Akashakrönikan
Registrera dig här!

Eller delbetala på 4 månader

3 824:-

Vid delbetalning tillkommer en avgift och det totala priset blir 15 296 kr.

  • Tillgång till onlinekursen 
  • 1 privat mentorsamtal med Lotta under kursens gång
  • Gruppsamtal varannan vecka 
  • Skriftligt material i PDF-format + fysisk manual
  • Intoning till Akashakrönikan
Registrera dig här!

Efter registrering kommer jag skicka ut ett mail till dig med mer information om kursupplägget och supporten du får av mig under kursens gång.

Viktig information om ditt köp!

På grund av kursens höga transformationsvärde har du upp till fem dagar på dig att ångra ditt köp. Inga återbetalningar kommer ske efter femdagarsperioden, och du kommer vara fullt ansvarig att betala eventuella utstående betalningar, även om du själv väljer att inte forstätta delta i kursen.

Efter att du gått igenom med köpet kommer jag skicka ett mail till dig och begära lite uppgifter från dig. Jag behöver dessa för att kontrollera din energimässiga lämplighet för den här kursen. Soul Realignment® är bra för många, men inte för alla. Ibland är det så att det här materialet inte skulle tjäna oss och vilka vi är på själsnivå, så det här är det första jag kommer kontrollera efter att du gått igenom med ditt köp. Om det skulle vara så att du inte är lämplig att delta i kursen kommer du få pengarna tillbaka.

FAQ: Vanliga frågor!

Q: Måste man vara medial för att kunna gå kursen?
A: Nej, det måste man inte. Det är snarare så att din intuition och medialitet kommer övas upp under kursens gång, trots att detta inte är det vi huvudsakligen fokuserar på i kursen. Varje gång vi går in i Akashakrönikan får vi till oss något som jag kallar för "energi-information", vilket gör att vår intuition och energikänslighet stärks.

Q: Men hur går det till, rent praktiskt? 

A: Vi jobbar med pendel genom kursen, en väldigt enkel metod som i stort sett alla klarar av. Skulle man ändå tycka att det är krångligt att jobba med pendel går det lika bra att använda andra metoder, som tex muskeltestning.

Q: Så kan alla jobba med det här, eller finns det några fall där det inte går?

A: Ja och nej. Metoden i sig är väldigt enkel och om du kan gå kursen är det inga problem för dig att sedan jobba med metoden! Ibland kan det dock finnas energimässiga orsaker som gör att du inte är lämpad för kursen. Det här kollar jag upp direkt i början av kursen och gör en återbetalning till dig om så skulle vara fallet.

Har du några ytterligare frågor är du varmt välkommen att maila mig på: [email protected]


Soul Realignment® is a registered trademark of Andrea Hess LLC and is used under License.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.