Coachingprogram:
Manifestera ditt drömliv!

Kontakta mig för ett intressesamtal!

Är du redo att bli den kraftfulla manifesterare du kom hit för att vara?

Du vet att du är skaparen av ditt eget liv. Du känner till lagen om karma men har inte fått den att fungera så som du vill. Du har försökt att skapa den där drömmen, men det är något som inte går riktigt rätt. Kanske har du försökt och misslyckats gång på gång, och nu börjat tappa hoppet om att du någonsin kommer få uppleva din dröm.. Du har kanske sökt i flera år efter det där drömhuset, utan lycka. Kanske letar du efter den där fina, kärleksfulla relationen, men träffar gång på gång riktiga skitstövlar. Eller så har du hittat ditt syfte och vill bidra till andra, men vet inte hur du ska kunna tjäna pengar på din dröm. Kanske har du till och med redan startat ett eget företag, men får inte riktigt in de pengarna du skulle behöva för att kunna leva på ditt syfte på heltid.

Om detta är du, då frågar jag dig:

* Hur mycket skulle det vara värt för dig att veta att varje handling du tar, kommer föra dig ett steg närmare ditt mål? Om du visste redan innan du börjat att du inte kan misslyckas?

* Vad skulle det kunna innebära för dig om du visste precis vad du behöver göra för att skapa de resultat du vill ha, genom att lära känna och använda dina unika superkrafter?

Vet du inte att du har några superkrafter? Tro mig, det har du! Vi har alla våra unika gåvor som vi fått på själsnivå, och dessa energier längtar efter att få uttrycka sig i fysisk form!

För du förstår, manifestering sker på det fysiska planet - och för att du ska kunna manifestera det du vill ha behöver du också uttrycka dessa gåvor i dina handlingar! Det är så lagen om karma fungerar. Varje handling har en konsekvens, och med rätt verktyg kan du få karmalagen att jobba FÖR dig, istället för EMOT dig! 

Varmt välkommen att anmäla dig till mitt coachingprogram:
Manifestera ditt drömliv!

I det här coachingprogrammet kommer jag dela med mig av alla de metoder och verktyg jag använt för att skapa min drömbusiness och byggt upp en trygg ekonomi, skiftat mina relationsmönster för att lättare kunna attrahera in de män jag vill ha, hittat mitt drömboende, osv. Listan är lång! Genom Akashakrönikan kan jag hjälpa dig att ta fram information kring vilken väg som är mest i linje för dig för att nå dit du vill i ditt liv. Jag kan också få fram vad som får dig att komma ur linje och längre bort från ditt mål. Under hela programmet ser vi också till att allt det du gör är en förlängning av din själ och ditt själsliga syfte!

Det här coachingprogrammet är för dig som längtar efter att skapa en förändring i ditt liv, men som kanske inte riktigt kommer vidare från där du är just nu på egen hand. Vill du öka din inkomst i ditt företag? Kanske starta ett helt nytt företag? Få mer frihet? Känna en starkare trygghet kring vem du är och lita på din intuition och dina gåvor? Hitta drömmannen? 

Det här programmet är för dig som:

* Vill få tillbaka tilliten till dig själv och ditt syfte i livet

* Vill hitta tillbaka till den rätta vägen för dig

* Vill få träffsäker vägledning från ditt högre jag och dina guider, som garanterat kommer leda till nya, bättre resultat!

Oavsett vad din dröm är så kan jag i detta coachingprogram hjälpa dig att komma närmre ditt mål. Jag kommer dela med mig av de verktyg och metoder jag själv använt för att skapa mitt företag, som alltid hjälper mig nå de mål jag sätter upp för mig själv i mitt företag och i mitt liv. 

KLIENTBERÄTTELSER

Sagt om coachingprogrammet från tidigare testklienter:
”Det här är som att hitta fusk på ett dataspel. Som att få insider-information om mig själv på energinivå”.

"Att kunna kalibrera vad som är i linje med mitt högsta jag vid varje vägval är ju det absolut bästa support jag kan tänka mig! Det fantastiska är att det alltid känns som att det är det bästa beslutet i mig också- det är som att jag redan vet. Sen kan det ändå kännas läskigt att ta handlingarna (då trygghetszonen inte alltid är så bekväm att tänja på) men för var gång så känner jag mig mera kraftfull och energisk! Inte så konstigt när vi lever i sanningen med den vi är."

Sagt om Lottas coaching från tidigare klienter:
”Ett proffs precision, är på kärnan hela tiden. Känns genuint.”

"Lottas kunskap är helt ovärderlig. Hon är inkännande, närvarande, kärleksfull och ändå tuff. Hon låter dig inte glida runt på nån räkmacka där du blir servad.. Det finns ingen plats för någon offerkofta här. Du kommer behöva ta handling. Men det kommer du om du vill ha något annat än det du har nu. Och du kommer att känna dig så stolt och tillfredsställd och tacka både dig själv och Lotta för samarbetet efteråt! Hon är en fantastisk coach som nämligen kommer att ta dig dit ditt hjärta längtar efter."

VAD GÖR DETTA PROGRAM SÅ UNIKT?

Många olika företag erbjuder coachingprogram och kurser i attraktionslagen och diverse manifesteringsstrategier för mycket pengar, men saknar den absolut viktigaste pusselbiten: dig och din själ. Oftast erbjuder stora företag en "one size fit all-lösning" utifrån strategier och erfarenheter som har fungerat för dem. Men utifrån att ha gjort hundratals själsläsningar genom Akashakrönikan vet jag att var och en av oss är väldigt unik, och vi har ett unikt sätt att uttrycka detta på. Om vi inte får räkna med detta i ekvationen kommer vi inte kunna skapa det vi vill ha! Men det är precis den viktiga pusselbiten som vi kommer ha absolut störst fokus på i detta program. Oavsett om du vill manifestera mer pengar, ett nytt företag, en ny relation, eller en förbättrad hälsa, så kommer du efter detta coachingprogram vara din egen manifesteringsmästare, och förstå precis vad DU behöver göra för att manifestera allt det du vill ha!

Du kanske väljer att hoppa på detta program med ett specifikt mål i sikte. Men det fantastiska som sker när vi börjar göra mer val i linje med vår själs sanning, är att alla områden i livet börjar förändras. Ditt mål just nu kanske är att tjäna mer pengar. Men när du börjar leva mer i linje med din unika själsstruktur kan även dina relationer förbättras, din hälsa och ditt välmående bli starkare, både inre och yttre. Det finns egentligen inga gränser för dig när du lever i linje med din gudomliga själsstruktur.

"Jag har gång på gång manifesterat det jag vill ha, med hjälp av de verktyg jag kommer dela med dig i det här coachingprogrammet. Mitt drömjobb, en ekonomi jag tidigare inte vågat drömma om, fina och kärleksfulla relationer, mitt drömboende och nu även mitt hälsotillstånd.
 

Det spelar ingen roll VAD du vill manifestera, ALLT du vill ha finns tillgängligt för dig, när du kommer i linje med din 
sanna själsstruktur. 

I detta coachingprogram utgår vi från din unika kärna och skapar ett mål och en plan utifrån dig och den du är på själsnivå. Det här är absolut nödvändigt för att kunna skapa överflöd i alla områden i ditt liv och något som många andra företag missar! Hur många tusenlappar kan vi inte slösa bort på olika program, kurser och företagsstrategier, som kan visa sig vara HELT i onödan och helt orelevant för oss, om det visar sig vara helt fel väg? Det kan så lätt hända om det som är DU inte är inräknat i ekvationen!"

- Lotta Halvarsson, din andliga coach & vägledare genom coachingprogrammet

VAD INGÅR?

Vi kommer under 8 månaders tid ha 7 samtal där vi djupdyker ner i ditt själssyfte och gör ett väldigt konkret och tydligt jobb där vi strukturerar upp exakt vilka steg du behöver ta framöver som kommer leda dig dit du vill nå. Innan vi börjar med något annat ser vi till att forma en tydlig vision och intention, då detta kommer ligga till grund för hela samarbetet.

Då vi jobbar med energier och intentioner är det svårt att säga exakt vad som kommer hända. Jag kommer anpassa samtalen efter vad du vill bli coachad kring och vad som behövs just där och då. Men här är ett förslag till en "plan" för hur samtalen kan komma att se ut:

 • Samtal 1: Soul Realignment®
  Det första samtalet är alltid en Soul Realignment®-läsning. Det här är ett viktigt första steg för att stämma av att det du gör i ditt liv idag är i linje med dina unika själsenergier och din själsväg. I det här samtalet får du reda på vilken själsgrupp du kommer från, dina andliga gåvor och om du har ett specifikt syfte här på jorden i detta liv. Vi kommer också rensa de absolut största energiblockeringar som kan ligga i vägen för att du ska kunna skapa det du vill. Då går vi tillbaka och tittar på dina tidigare liv och rensar karmablockeringar, samt de största blockeringarna från detta liv. Den här första sessionen gör helt enkelt "grovjobbet" för att rensa de allra största karmablockeringarna som ligger i vägen för att du ska kunna skapa det du vill ha. Har du redan gjort en Soul Realignment® läsning hos mig börjar vi istället med steg två.
 • Samtal 2: Energibalanser & Manifesting Blueprint
  När den största rensningen är gjord går jag in och tittar på alla dina energibalanser. Vi består av många olika energisystem och jag kommer stämma av dina balanser i tre av dessa, nämligen de tre största och viktigaste i förhållande till manifestering: chakrasystemet, din själsstruktur och ditt manifesting blueprint. I ditt "Manifesting Blueprint" tittar vi på hur du är skapad för att skapa, som jag brukar säga. I det första samtalet tittar vi på vad du är här för att göra. I detta samtal fokuserar vi på hur. Vi kommer titta på hur du ligger i balans med alla dina energisystem, och vad du behöver göra mer och mindre av i ditt liv för att komma i linje med detta. När vi lever i linje med våra energisystem skapar vi automatiskt överflöd. För att informationen inte ska bli överväldigande pratar vi om de viktigaste och största oblanserna i det här samtalet, för att eventuellt längre fram i coachingprogrammet gå in mer på detaljerna. Den här avläsningen kan också delas upp på två eller flera samtal, beroende på hur mycket obalanser som finns.

  OBS! Om du vill bli coachad i något annat än företagande, eller om företagsidén ännu inte är utformad, så anpassar vi de följande två samtalen efter dina behov! Följande plan är ett förslag för dig som har ett företag och t.ex. vill bli coachad i att öka din inkomst!
 • Samtal 3: Energetic Business Analysis
  Vi går igenom din förändringstyp och på vilket sätt som är bäst för dig att skapa förändring. Förutsatt att du nu har en affärsidé eller en idé kring vad du skulle vilja jobba med, så börjar vi göra en detaljerad energianalys över ditt företagande och sätter upp ett konkret mål för dig att nå inom en viss tidsram som känns rimlig och samtidigt spännande för dig. Jag kommer gå igenom alla delar i ditt företag, från sälj till marknadsföring och till och med vilka system du använder, för att säkerställa att allt är i linje med ditt högsta bästa och din ekonomiska intention. Då detta är ett gediget arbete brukar det ta två sessioner att gå igenom alla delar i ditt företag.
 • Samtal 4: Energetic Business Analysis, del 2 
  Vi utgår från ditt uppsatta mål och fortsätter titta på ditt företag och de justeringar som eventuellt behöver göras där.
 • Samtal 5, 6 & 7: Alignment, alignment, alignment! 
  När de första, större delarna i coachingprogrammet är avklarade tittar vi sedan på det som mest kommer hjälpa dig framåt i att nå ditt mål. Resterande samtal kommer handla om att stämma av alla dina energibalanser, följa upp på dina handlingssteg och rensa eventuella blockeringar som kan komma upp. Helt enkelt rätta din kurs allteftersom du gör nya val, och nya eventuella utmaningar uppstår. Vi tittar på ditt behov inför varje samtal och anpassar samtalen efter det du behöver mest just där och då. 

Alla samtal sker på distans över telefon och du kommer få en inspelning av varje samtal.

Du väljer själv när du vill boka in samtalen och hur lång tid du vill att det ska gå mellan varje samtal, men jag rekommenderar att ta de första 3-4 samtalen med cirka 1-3 veckors mellanrum, och spara de senare till när du behöver dem som mest.

Alla 7 samtal behöver nyttjas inom 8 månader från det att samarbetet inleds, och du är själv ansvarig för att boka in dina samtal och hålla koll på tiden.

VEM ÄR DETTA PROGRAM FÖR?

Jag vill jobba med dig som är redo att ta ansvar för de resultat du skapar och redo att göra det som krävs för att skapa nya resultat i ditt liv. Verklig förändring är och kommer alltid vara obekväm, men väl värt mödan. 

Det här programmet passar för dig som känner att du kommit en bit på din andliga resa. Du vet att det är DU som skapar din verklighet, du har bara haft lite problem att få till det i vissa områden i livet. Kanske vill du ha hjälp att manifestera en ny relation i ditt liv, äntligen få till och förverkliga den där affärsidén, förbättra ett hälsotillstånd, tjäna mer pengar i ditt eget företag eller äntligen hitta det där drömhuset du har letat så länge efter! Har du en dröm, oavsett vad den är, så är det fullt möjligt för dig att förverkliga den, med de rätta verktygen!

Kanske känner du dig en aning förvirrad i livet och att du inte vet vilken väg som skulle vara bäst för dig, och saknar tillit till att det här verkligen är rätt väg för dig att gå. Kanske har du provat om och om igen att nå din dröm, men när du inte fått till det så har du tappat hoppet och gett upp..

Om du kan känna igen dig i något av det här, så passar det här programmet perfekt för dig!

Om du är nyfiken, kontakta mig direkt! Jag kommer endast ta in ett MYCKET begränsat antal klienter och jag kommer stänga för nya anmälningar så snart jag hittat mina klienter!

VIKTIGT!!!

Detta är en stor investering för både dig och mig, inte bara ekonomiskt utan även i tid och energi. Därför är det viktigt att vi båda får känna av att vi är en match innan vi går vidare med ett eventuellt samarbete. Om du är intresserad av att veta mer, fyll i dina uppgifter nedan så kommer jag kontakta dig för ett telefonsamtal. Det här är en första avstämning så att jag kan avgöra om programmet kan passa för dig, och så att du också får möjlighet att känna av om du vill anlita mig som din coach. 

En intresseanmälan är inte bindande! Du kan närsom välja att tacka nej till programmet innan du gjort din första betalning. 

LÄR DIG MANIFESTERA UTIFRÅN DIN UNIKA SJÄLSRITNING

Med detta unika coachingprogram får du nu möjligheten att börja skapa de resultat du drömmer om i ditt liv. Fyll i formuläret så mailar jag dig och bestämmer en tid för ett första, kostnadsfritt intressesamtal!

Intresseanmälan

Ja tack, jag vill boka in ett intressesamtal!

Investering *

*Om vi har haft ett intressesamtal och du är en av dem som tackat ja till coachingprogrammet och också blivit utvald av mig, klicka dig vidare på någon av knapparna nedan för att gå igenom med betalningen.

Betala allt direkt!

22 297:-

Gå vidare med direktbetalningen genom länken nedan!
Betala allt direkt

Delbetala på 3 månader

7 599:-

Väljer du att delbetala över 3 månader klickar du här!
Delbetala 3 månader

Delbetala på 6 månader

3 849:-

Väljer du att delbetala över 6 månader klickar du här!
Delbetala 6 månader
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.