Utbildade Soul Realignment® Practitioners

Placeholder Image

Cesilia Ekroth

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är en ljudhealer, coachande handledare ICF, och leder retreats med ändamålet att höja medvetande och guida in till var och ens mod att leva sin egen själs profil. Soul Realignment är för mig det kraftfullaste sättet att starta den resan. Ljudhealingen och coachingen etablerar, och gör resan efter återställningen, hanterlig och magisk! Jag har också skrivit böckerna ”Liv – Allting avgör innan det börjar” och ”Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv” och är i pågående arbete med att skapa konstfilm av innehållet i mina böcker.

www.bakomytan.se

Placeholder Image

Helena Jirenfelt

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Helena Jirenfelt och är Reiki Master samt Soul Realignment Pracitioner. Jag drivs av att hjälpa människor med att hitta sitt sanna jag där de har tillgång till sina andliga gåvor. Jag är övertygad om att vi kan skapa mening i våra liv genom att hitta tillbaka till oss själva; vår inre sanning. På detta sätt kan vi skapa en tillvaro som är i linje med vårt själsjag där vi har tillgång till vår fulla potential. 

 
Webbplats:
Placeholder Image

Kicki Jörgensen

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Kicki Jörgensen och driver företaget Assoraya. Jag jobbar med djurkommunikation och utför medial akupunktur och healing på djur som har både fysiska och mentala obalanser. Det jag brinner för är att kunna hjälpa både djur och människor och att få folk att förstå att djuren också har en själ. Nu kan jag även hjälpa människor att må bra genom Soul Realignment, där dom
får reda på vilka blockeringar som hindrar dom i detta liv, vem dom är på själsnivå och vilka gåvor dom har, så att dom förstår sin livsuppgift och kan börja leva sitt liv med ett bättre flöde.

Varmt välkommen att höra av dig på:
info@assoraya.se
www.assoraya.se

Placeholder Image

Leyla Kritit

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag har alltid varit en väldigt nyfiken person och någonstans alltid haft en förståelse för att jag är lite mer än min fysiska kropp2019 fick jag en Soul Realignment läsning av Lotta.

Efter denna kraftfulla läsningen fick jag en större förståelse för min barndom, bakgrund och vem jag verkligen är, och varför jag även känt mig så hindrad i livet på många plan. 

Med all den värdefulla och transformerade information som finns tillgängliga för oss i Akashakrönikan så vill jag självklart dela med mig, så är du intresserad av att veta mer om dig själv, vem du verkligen är på själsnivå, andliga gåvor, livsteman och vad som kanske kan hindra dig idag från att fullt ut få tillgång till det? 

För att boka en tid så är ni varmt välkomna att kontakta mig på:
Mail: Divinesoulwork.lk@gmail.com 
Mobil: 0763350061

Placeholder Image

Luzita Pedernera

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Luzita och jag är bland annat utbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri. För mig är det viktigt att få in det fysiska, psykiska och andliga perspektivet i allt jag gör. Soul Realignment är enligt mig ett kraftfullt verktyg för dig som är redo att se dina unika gåvor och sätta dig i förarsätet i ditt eget liv och njuta av din mänskliga upplevelse istället för att livet ska vara ett kämpande. I mitt företag Dualitet erbjuder jag bland annat Soul Realignment och existentiell vägledning.

Kika gärna in på https://www.dualitet.nu/ eller maila mig på Luzita@dualitet.nu

Placeholder Image

Maria Sundström

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är ingenjör i botten och har sedan 2008 drivit mitt eget företag, Minspiro AB, där jag arbetat som konsult, coach och utbildare inom projektledarskap. Under årens lopp har jag rört mig mer och mer mot ledarskap och andlighet. Jag är utbildad inom stresshantering, Medveten Andningsinstruktör, diplomerad ICF coach, NLP tränare, Familjekonstellatör och Advanced Soul Realingment Practitioner.

Med hjälp av Soul Realingment har jag ett fantastiskt verktyg i min verktygslåda där jag kan hjälpa dig att hitta dina själsliga gåvor och vägen till ett liv med mer energi och glädje.

Varmt välkommen att kontakta mig: 
Maria.sundstrom@minspiro.se
Tel: 070-638 6642

Placeholder Image

Negin Aghili

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Negin Aghili och  är hudterapeut, örtterapeut, kinesiolog och healer. Jag driver Althea Hudvård & Livsstil som är en ekologisk hudvårdssalong och livsstilsbutik. I mitt arbete jobbar jag med hela människan, insida och utsida, kropp och själ. Att se människor bortom det fysiska har alltid legat mig varmt om hjärtat. Genom Soul Realignment kan jag hjälpa mina kunder att förstå vilka de är på själsnivå och vilka blockeringar som står i deras väg från att nå det högsta möjliga flödet i sitt liv och leva i samklang med sin gudomlighet. 

Powered by Kajabi