Utbildade Soul Realignment® Practitioners

 

Nedan följer en lista med alla färdigutbildade Soul Realignment® Practitioners. De är sorterade efter förnamn. Gå gärna igenom hela listan och känn efter vem du får en bra känsla för. De erbjuder alla Soul Realignment®, men vissa jobbar även med andra tjänster. Känn in vem som passar bäst för dig att kontakta just nu. 

Placeholder Image

Anna Höglund

Soul Realignment® Practitioner

Dipl. medium och helhetsterapeut.
Arbetar även med healing, tarotkort och orakelkort. Jag brinner för mental hälsa, och min största gåva är min förmåga att väcka människors tro på sig själva. Våra gemensamma erfaranheter är viktiga, vi alla behövs!
Jag hjälper dig som vill få kontakt med nära och kära på andra sidan. I en medial vägledning läser jag av din energi och vad du drar till dig och hur det påverkar ditt liv just nu. Jag vägleder dig som vill ta kontakt med din inre kompass vare sig det gäller karriär, relationer eller studier. Du som står vid ett vägskäl i livet, eller du som vill hitta din inre bliss, dina inre, medfödda  begåvningar, och vill få en djupare kontakt med dig själv och din själ.
Välkommen till din mest fantastiska resa, nämligen resan inåt mot ett högre medvetande. Slutdestination: ett liv i balans och överflöd.

Hemsida: www.jordangel.se
Mail: [email protected]

Placeholder Image

Anneli Frostfjäll

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag tror starkt på varje individs unika inneboende skaparkraft! Med hjälp av Soul Realignments fantastiska verktyg erbjuder jag flera kraftfulla läsningar i Akashakrönikan. Att bli medveten om vem man är på själsnivå, sina unika andliga gåvor, livsteman, och få möjlighet att rensa gamla karmamönster ger stora 
möjligheter att skapa ett mer energifyllt liv, med kärlek och glädje.

En läsning hos mig är för dig som vill få hjälp att återupptäcka och knyta an till din ursprungliga själsprofil och få större medvetenhet kring hur just du får som mest tillgång till din unika kreativa skapande kraft.

Jag är också certifierad Reiki Master, frilansande klassisk sångerska, samt har en  koordinatorbakgrund inom global IT/telekom.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Mail: [email protected]

Placeholder Image

Camilla Estroz

Soul Realignment® Practitioner
Jag heter Camilla, i botten är jag Beteendevetare och har flerårig erfarenhet av hälsofrämjande samtal samt har ett stort intresse för det andliga och själsliga.
Jag brinner för att hjälpa andra finna sina inre styrkor och finna sig själv på själslig nivå. Jag vill hjälpa andra finna hur de kan leva ett rikt, meningsfullt liv samt att må bra i både kropp och själ. Jag är utbildad Soul Realignment® practitioner och Reiki healing master. Jag arbetar även med tarotkort och orakelkort. Jag valde att utbilda mig till en Soul Realignment® practitioner för det är ett kraftfullt verktyg för mig att hjälpa dig få reda på vem du är på själslig nivå, vilka gåvor du har, hur du kan leva ett rikt, meningsfullt liv i din själs energi. Jag har en sida på Facebook som heter Bland änglar & healing, där erbjuder jag  mina tjänster samt lägger upp lite smått & gott. Du är varmt välkommen att kontakta mig där eller via mail.
 
Facebook: Bland änglar & healing 
Placeholder Image

Christina Hillroth

Soul Realignment® Practitioner
Jag startade min spirituella resa för några år sedan och att nu äntligen ha möjlighet att kunna hjälpa människor få reda på vilka de är på själsnivå och rensa blockeringar som hindrar livet är helt fantastiskt och en förmån jag är så tacksam för! Soul Realignment ger oss alla en chans att kunna starta om och njuta mer fullt ut av livet så som det var meningen från första början.
 
Varmt välkommen till

 

Placeholder Image

Helena Jirenfelt

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Helena Jirenfelt och är Reiki Master samt Soul Realignment Pracitioner. Jag drivs av att hjälpa människor med att hitta sitt sanna jag där de har tillgång till sina andliga gåvor. Jag är övertygad om att vi kan skapa mening i våra liv genom att hitta tillbaka till oss själva; vår inre sanning. På detta sätt kan vi skapa en tillvaro som är i linje med vårt själsjag där vi har tillgång till vår fulla potential. 

 
Webbplats:
Placeholder Image

Inaya Oakroot

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är en ljudhealer, coachande handledare ICF, och leder retreats med ändamålet att höja medvetande och guida in till var och ens mod att leva sin egen själs profil. Soul Realignment är för mig det kraftfullaste sättet att starta den resan. Ljudhealingen och coachingen etablerar, och gör resan efter återställningen, hanterlig och magisk! Jag har också skrivit böckerna ”Liv – Allting avgör innan det börjar” och ”Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv” och är i pågående arbete med att skapa konstfilm av innehållet i mina böcker.

www.bakomytan.se

Placeholder Image

Kicki Jörgensen

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Kicki Jörgensen och driver företaget Assoraya. Jag jobbar med djurkommunikation och utför medial akupunktur och healing på djur som har både fysiska och mentala obalanser. Det jag brinner för är att kunna hjälpa både djur och människor och att få folk att förstå att djuren också har en själ. Nu kan jag även hjälpa människor att må bra genom Soul Realignment, där dom
får reda på vilka blockeringar som hindrar dom i detta liv, vem dom är på själsnivå och vilka gåvor dom har, så att dom förstår sin livsuppgift och kan börja leva sitt liv med ett bättre flöde.

Varmt välkommen att höra av dig på:
[email protected]
www.assoraya.se

Placeholder Image

Laila Nilsson

Soul Realignment® Practitioner

Mitt namn är Laila och jag är som person oerhört nyfiken och jag älskar att lära mig nya saker. Jag har ett stort intresse för vad det är som gör att vissa människor blir sjuka, medan andra med liknande bakgrund håller sig friska. Jag har under årens lopp samlat på mig olika verktyg såsom shamanskt healing, kraniosakralterapi, medial vägledning, soundhealing, kristallhealing m.m. för att kunna hjälpa både mig själv och andra till bättre hälsa. Soul Realignment är ett perfekt komplement till detta, då den hjälper en att förstå vem man är på själsnivå samt vilka blockeringar som hindrar en från att utvecklas och använda sin sanna potential fullt ut.

www.halsokliniklitini.se
[email protected]

Placeholder Image

Leyla Kritit

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag har alltid varit en väldigt nyfiken person och någonstans alltid haft en förståelse för att jag är lite mer än min fysiska kropp2019 fick jag en Soul Realignment läsning av Lotta.

Efter denna kraftfulla läsningen fick jag en större förståelse för min barndom, bakgrund och vem jag verkligen är, och varför jag även känt mig så hindrad i livet på många plan. 

Med all den värdefulla och transformerade information som finns tillgängliga för oss i Akashakrönikan så vill jag självklart dela med mig, så är du intresserad av att veta mer om dig själv, vem du verkligen är på själsnivå, andliga gåvor, livsteman och vad som kanske kan hindra dig idag från att fullt ut få tillgång till det? 

För att boka en tid så är ni varmt välkomna att kontakta mig på:
Mail: [email protected]com 
Mobil: 0763350061

Placeholder Image

Luzita Pedernera

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Luzita och jag är bland annat utbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri. För mig är det viktigt att få in det fysiska, psykiska och andliga perspektivet i allt jag gör. Soul Realignment är enligt mig ett kraftfullt verktyg för dig som är redo att se dina unika gåvor och sätta dig i förarsätet i ditt eget liv och njuta av din mänskliga upplevelse istället för att livet ska vara ett kämpande. I mitt företag Dualitet erbjuder jag bland annat Soul Realignment och existentiell vägledning.

Kika gärna in på https://www.dualitet.nu/ eller maila mig på [email protected]

Placeholder Image

Maria Sundström

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är ingenjör i botten och har sedan 2008 drivit mitt eget företag, Minspiro AB, där jag arbetat som konsult, coach och utbildare inom projektledarskap. Under årens lopp har jag rört mig mer och mer mot ledarskap och andlighet. Jag är utbildad inom stresshantering, Medveten Andningsinstruktör, diplomerad ICF coach, NLP tränare, Familjekonstellatör och Advanced Soul Realingment Practitioner.

Med hjälp av Soul Realingment har jag ett fantastiskt verktyg i min verktygslåda där jag kan hjälpa dig att hitta dina själsliga gåvor och vägen till ett liv med mer energi och glädje.

Varmt välkommen att kontakta mig: 
[email protected]
Tel: 070-638 6642

Placeholder Image

Marie Österman

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Celestial shaman eller shamanen från stjärnorna.

Energiarbete ligger mig varmt om hjärtat och jag är tacksam för alla olika typer av verktyg som finns i min verktygslåda bl.a. Avancerad Soul Realignment® Practitioner (nivå 3), Soul Realignment® for Business and Financial Abundance,  Multidimensional Mediumship™, Multidimensional healing™, Blomsterterapi, Regndroppsteknik- & N.A.T-terapeut samt min egen healingmodalitet ”Celestial Quantum Healing”. Jag vill hjälpa dig att finna din själsliga essens och ge dig de verktyg som du saknar för att leva i linje med din själs unika uttryck fullt ut. Tillsammans utforskar vi dina andliga gåvor och din själs urspungsenergier. Att titta på familjekonstellationer och ge föräldrar alternativa insikter till hur de på bästa sätt kan stötta sina barn och varandra är också något som jag brinner för. Jag gör också energiavläsningar för företag och erbjuder coachning för privatpersoner.

Jag ser fram emot att möta dig och följa dig och din personliga utveckling över tid.

Facebook:  https://www.facebook.com/celestialhealing.se
Hemsida: https://www.celestialhealing.se
Epost: [email protected]

Placeholder Image

Negin Aghili

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Negin Aghili och  är hudterapeut, örtterapeut, kinesiolog och healer. Jag driver Althea Hudvård & Livsstil som är en ekologisk hudvårdssalong och livsstilsbutik. I mitt arbete jobbar jag med hela människan, insida och utsida, kropp och själ. Att se människor bortom det fysiska har alltid legat mig varmt om hjärtat. Genom Soul Realignment kan jag hjälpa mina kunder att förstå vilka de är på själsnivå och vilka blockeringar som står i deras väg från att nå det högsta möjliga flödet i sitt liv och leva i samklang med sin gudomlighet. 

Placeholder Image

Terese Ljunggren

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är utbildad beteendevetare och har alltid varit intresserad av hur man kan finna mer harmoni och lugn i sitt liv.  Människan är så mycket mer än bara den fysiska kroppen och i Soul Realignment har jag funnit det verktyg jag letat efter. Soul Realignment ger kunskap i vad som pågår i ditt liv och hur du kan påbörja förändringar i ditt liv med de gudomliga gåvor du har. 

Med de olika Soul Realignment läsningar jag erbjuder får du en djupare förståelse för vem du är och hur du får mer harmoni i livet.

www.soulbe.se
[email protected]

Placeholder Image

Sudarat Kotmatcha

Soul Realignment® Practitioner
Reiki Healer nivå 1 och 2

Mitt namn är Sudarat. Min resa startade med ett spirituellt uppvaknande tidigt 2017 och det har gjort mig medveten om att det finns mer än ögat kan se. Jag har sedan dess sökt svar på mina frågor, lärt mig olika healingtekniker och sökt svar utanför mig själv. Jag kom i kontakt med Soul Realignment för att själv få svar på vad jag vill uttrycka mig eller förändra i mitt liv som är i linje med mitt hjärta. Med Soul Realignment fick jag konkreta saker jag kunde förändra i mitt eget liv. Det fick mig att inse att om jag kan jag bidra och vara till hjälp för andra att hitta tillbaka till sig själva och förstå vad de är här att göra. Soul Realignment ger mig en enorm glädje och ger värde i mitt arbete. Det är en stor drivkraft till att jag startar upp Ayantam Soul Work.  

Om detta resonerar med dig är du välkommen att kontakta mig:
www.ayantamsoulwork.com 
[email protected]

Powered by Kajabi