Utbildade Soul Realignment® Practitioners

 

Nedan följer en lista med alla färdigutbildade Soul Realignment® Practitioners. De är sorterade efter förnamn. Gå gärna igenom hela listan och känn efter vem du får en bra känsla för. De erbjuder alla Soul Realignment®, men vissa jobbar även med andra tjänster. Känn in vem som passar bäst för dig att kontakta just nu. 

Placeholder Image

Anette Björsund

Advanced Soul Realignment® Practitioner 

Att ha fått min Soul Realingnment® reading var ett av det mest utvecklande och intressanta jag har gjort, därför känner jag nu en önskan att hjälpa dig att hitta din fulla kraft i vem just du är på själsnivå med dina gåvor men också genom att se vad som hindrar dig så du har möjlighet att göra andra val på din livsväg.

Jag gör även husreningar, tidigare livregressioner och du kan få olika healingbehandlingar som reiki, shamansk healing, klangmassage eller drumreiki på plats eller på distans.

Är du intresserad  håller jag kurser i flera olika reiktekniker, Holy fire reiki, Angelic reiki och Usui reiki, på alla nivåer samt kurser i trummans magi och trummans helande kraft. Jag bygger också trummor och andra kraftverktyg.

Varmt välkommen att kontakta mig,

Mail: [email protected]
Hemsida: www.mirrorsoftime.se
Instagram: mirrorsoftimevisby

Placeholder Image

Angelica Schagerström

Advanced Soul Realignment¬ģ Practitioner
Jag har alltid arbetat med m√§nniskor i syfte att sprida ljus och k√§rlek och f√∂r n√•gra √•r sedan kom jag till insikt att jag √§r redo att ta detta till ytterligare en niv√• genom att f√∂rverkliga min dr√∂m: att starta Angelicas Livsmagi. Jag utbildade mig ocks√• till Angelic Reiki¬ģ Master Teacher samt Master i Usui Reiki. Jag √•ngrar det inte f√∂r en sekund. B√•de att f√• ge och ta emot Reiki √§r magiskt och den underbara k√§nslan och de positiva effekter som jag personligen har f√•tt via Reikin √∂nskar jag sprida till dig n√§r du g√•r en kurs hos mig eller n√§r du f√•r en behandling.¬†
 
Genom att bli medvetna om hur de val som vi gör skapar våra liv, och genom att utvärdera tidigare beslut och situationer så kan vi transformera våra liv. Vi skapar vår egen verklighet. Det innebär att du har makten att skapa det liv du önskar och förtjänar trots att du själv kanske inte alltid upplever att så är fallet. En stor del av min praktik ägnar jag åt vägledning - att skina ljus och medvetenhet kring hur du skapar denna transformation. Tillsammans kommer vi att göra en resa. En resa där du kommer att förstå dig själv bättre, förstå vem du är och vad du behöver göra för att nå din fulla potential. 
 
Jag är också legitimerad lärare och har i många år arbetat som pedagog. Jag har stor erfarenhet av att lära ut och vägleda människor inom många olika områden i livet. Jag erbjuder kurser, workshops, Reikibehandlingar, vägledningar (Soul Realignment samt tarot- och änglakort) samt säljer handgjorda smycken plus mycket mer. 
Varmt välkommen!
 
E-post:¬†[email protected]
 
Instagram: angelicas_livsmagi
Facebook: Angelicas Livsmagi

 

Placeholder Image

Anna Engbom

Advanced Soul Realignment¬ģ Practitioner¬†

Det är när vi förstår oss själva på själsnivå vi verkligen har möjlighet att göra val som är i linje med de vi är och det är då vi kan skapa överflöd. Jag heter Anna och jag finns här för att guida dig genom din själs ursprung och stötta dig i processen att skapa ett sannare liv för dig själv. Jag erbjuder både grundläggande läsning och fördjupade läsningar utifrån ditt behov.

V√§lkommen att boka din Soul Realignment¬ģ l√§sning hos mig!

Intresserad av att boka en läsning?
Maila till [email protected]

Vill du ha mer information?
Läs mer på www.annasandrum.se

Placeholder Image

Anna Hagdahl

Advanced Soul Realignment¬ģ Practitioner
Hur vill du skapa ditt liv?
Utveckling och förändring sker konstant och oberoende av om vi medvetet medverkar eller ej. När vi utvecklar vårt medvetande får vi större förståelse för vilka nya val som förändrar vårt liv till vårt högsta bästa. 
Den resan ger dig nycklar till dörrar du aldrig tidigare öppnat.
 
Visdom är inget man får. Det förvaltas.
 
SOUL KEYS - unlock your soul. Wisdom dwells within.
 
[email protected]
Placeholder Image

Anna Höglund

Soul Realignment® Practitioner

Dipl. medium och helhetsterapeut.
Arbetar även med healing, tarotkort och orakelkort. Jag brinner för mental hälsa, och min största gåva är min förmåga att väcka människors tro på sig själva. Våra gemensamma erfaranheter är viktiga, vi alla behövs!
Jag hjälper dig som vill få kontakt med nära och kära på andra sidan. I en medial vägledning läser jag av din energi och vad du drar till dig och hur det påverkar ditt liv just nu. Jag vägleder dig som vill ta kontakt med din inre kompass vare sig det gäller karriär, relationer eller studier. Du som står vid ett vägskäl i livet, eller du som vill hitta din inre bliss, dina inre, medfödda  begåvningar, och vill få en djupare kontakt med dig själv och din själ.
Välkommen till din mest fantastiska resa, nämligen resan inåt mot ett högre medvetande. Slutdestination: ett liv i balans och överflöd.

Hemsida: www.jordangel.se
Mail: [email protected]

Placeholder Image

Anna-Lena Hakanen

Soul Realignment® Practitioner

Jag hjälper dig ta fram vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, vilka gåvor du har. Men även blockeringar från tidigare negativa val både i detta och i tidigare liv som du gjort men som även påverkar dig idag. Blockeringar hindrar oss från att skapa det vi vill, och vi skapar en brist istället för överflöd och flow. När vår själ är i linje så skapar vi överflöd. Jag hämtar information från Akashakrönikan där jag kan läsa av din själ energimässigt. Jag tar fram viktiga pusselbitar i ditt liv som hjälper dig att förstå vem du är och varför vissa beteendemönster upprepas om och om igen. Och jag går in och rensar dem.

Gör också husrensning.

Jag vägleder med hjälp av Tarotkort både genom att tyda korten och tolka intuitivt. Gör också en läggning med tarotkort där jag tar fram din själsgrupp och själsursprung med hjälp av Akashakrönikan.

Hjälper dej även att må bra i kropp och själ med olika Massage tekniker och Healing.

Jag håller till i Borlänge. Hoppas ni hittar till mej. 

Telefon: 0735705444
[email protected]

https://anna-lenas-soulhealing--tarot.webnode.se/

Placeholder Image

Anneli Frostfjäll

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag tror starkt på varje individs unika inneboende skaparkraft! Med hjälp av Soul Realignments fantastiska verktyg erbjuder jag flera kraftfulla läsningar i Akashakrönikan. Att bli medveten om vem man är på själsnivå, sina unika andliga gåvor, livsteman, och få möjlighet att rensa gamla karmamönster ger stora 
möjligheter att skapa ett mer energifyllt liv, med kärlek och glädje.

En läsning hos mig är för dig som vill få hjälp att återupptäcka och knyta an till din ursprungliga själsprofil och få större medvetenhet kring hur just du får som mest tillgång till din unika kreativa skapande kraft.

Jag är också certifierad Reiki Master, frilansande klassisk sångerska, samt har en  koordinatorbakgrund inom global IT/telekom.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Mail: [email protected]

Placeholder Image

Annelie Persson

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Annelie och finns här för dig som är redo att förändra ditt liv, som är nyfiken att få reda på mer om dig själv bortom det som du själv inte kan se. Jag ger dig förståelse för dina beteenden och lyser med ficklampa upp dina gamla mönster så vi tillsammans kan förändra och korrigera så du har möjlighet att skapa ditt liv för ditt högsta bästa. Jag har alltid jobbat med energier sen jag var liten och sen mitt andliga uppvaknande 2017 så har jag nyfiket letat efter och effektivt hittat svar om mig själv och vem jag i själen är, arbetat fram mitt eget pussel, bit efter bit för att hitta mitt sanna jag. Den känslan vill jag förmedla vidare och hjälpa andra få uppleva. När jag kom i kontakt med Soul Realignment® så insåg jag att det här är en sammanfattning av allt jag har sökt på flera håll, här var allt samlat som ett kraftfullt redskap. Som utbildad Soul Realignment® Practitioner fullkomligen älskar jag det jag gör och hjälper mina klienter med.

www.soulergy.se
[email protected] 

Placeholder Image

Camilla Cronwall

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Lyssna på din visa själ. Den har något att säga dig. 

Jag brinner för att hjälpa människor att se sina inre tillgångar. Låt mig inspirera dig att bli den bästa versionen av dig! Jag jobbar som medium och healer med själen och personlig utveckling i fokus. Jag tror inte på spådomar utan min sanning är att vi alla är medskapare av våra liv utifrån beslut vi fattar. När jag vägleder, är det individens själ och egenskaper jag lyfter upp och synliggör. Soul Realignment® är ett extra verktyg i min egenkomponerade lilla verktygslåda för själens utveckling. Jag känner att jag har fått ett värdefullt hjälpmedel där jag på ett konkret sätt kan visa människors själsliga tillgångar och vad som håller dem tillbaka. Vi har alla fått en plats på jorden så låt oss göra det bästa vi kan för att vårda den.

Välkommen att kika in på min hemsida om du vill veta mer om mig www.yourwisesoul.com

Placeholder Image

Camilla Estroz

Soul Realignment® Practitioner
Jag heter Camilla, i botten är jag Beteendevetare och har flerårig erfarenhet av hälsofrämjande samtal samt har ett stort intresse för det andliga och själsliga.
Jag brinner för att hjälpa andra finna sina inre styrkor och finna sig själv på själslig nivå. Jag vill hjälpa andra finna hur de kan leva ett rikt, meningsfullt liv samt att må bra i både kropp och själ. Jag är utbildad Soul Realignment® practitioner och Reiki healing master. Jag arbetar även med tarotkort och orakelkort. Jag valde att utbilda mig till en Soul Realignment® practitioner för det är ett kraftfullt verktyg för mig att hjälpa dig få reda på vem du är på själslig nivå, vilka gåvor du har, hur du kan leva ett rikt, meningsfullt liv i din själs energi. Jag har en sida på Facebook som heter Bland änglar & healing, där erbjuder jag  mina tjänster samt lägger upp lite smått & gott. Du är varmt välkommen att kontakta mig där eller via mail.
 
Facebook: Bland änglar & healing 
Placeholder Image

Carina Hammarsten

Soul Realignment¬ģ Practitioner
Du har alla svaren inom dig och jag kommer att hj√§lpa dig finna dem.¬†Min resa b√∂rjade 2001 som Reiki Master elev och 2008 vart jag tr√§ning certifierat Medium efter 4 √•rs utbildning. Februari 2014 startade jag CH Spirituellt och har nu lagt till Soul Realignment som ett komplement till min examen som digital aff√§rsutvecklare, men inriktning p√• business intuition och nischade varum√§rken. En andlig s√∂kare som alltid haft kontakt med h√∂gre energier, frekvenser och som f√∂rtydligar det m√•nga g√•nger invecklade, till att bli mer utvecklande f√∂r varje enskild individ.¬†Har i hela mitt liv k√§nt mig annorlunda och mer ink√§nnande √§n min omgivning och √§r s√• innerligt tacksam f√∂r att ha funnit min egen v√§g att kunna erbjuda m√§nniskor de verktyg som de beh√∂ver f√∂r sin spirituella utveckling, vilket oftast leder till en transformation p√• djupare niv√•. √Ąntligen har jag hittat ett komplement till mitt √∂vriga arbete med mina spirituella inre resor, som jag grundade √•r 2020 och kan hj√§lpa m√§nniskan att hitta sina tidigare liv, sitt livskall och sin livsv√§g.

Ser verkligen fram emot att få stötta dig i din inre resa!
Du är varmt välkommen att besöka mig på:
Hemsida: www.spirituellt.nu
Mail: 
[email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/spirituellt
Instagram: spirituellt.nu  (https://www.instagram.com/spirituellt.nu/ )
Youtube: https://www.youtube.com/@spirituelltnu/videos
Placeholder Image

Engla Turesson

Soul Realignment® Practitioner

”Du sitter redan på svaren men med frågor som ännu inte ställts”
Min resa började 2020 som Virtuell Assistent och Okt 2022 öppnade jag FlowAngeli och kommer att arbeta med Soul Realignment och Företagsutveckling. En andlig sökare som alltid vetat att jag vill hjälpa människor på djupet. Jag gör det invecklade-utvecklande.
Har i hela mitt liv sökt svar på dem mest komplexa frågor- och är så innerligt tacksam för att ha funnit SR där jag kommer kunna erbjuda människor verktyg till sin andliga utveckling som kan verkligen kan leda till transformation. Äntligen har jag hittat hem och kan sträcka ut den hand jag i hela mitt liv letade efter. Det bästa av två världar helt enkelt.

Ser verkligen fram emot att komma i kontakt med dig!
Du är varmt välkommen att besöka mig på:
Hemsida: www.flowangeli.se / Mail: [email protected]
Instagram: flowangeli_engla

Placeholder Image

Eva Olsson

Soul Realignment® Practitioner
Min lust och arbetsglädje för att göra själsläsningar och fastighetsrensningar blir större och större i takt med att se vilka aha-upplevelser och avtryck det ger för människor jag gör det för. Att ha fått min egna själsläsning är bland det mest transformativa jag upplevt i mitt liv! Jag erbjuder även företagsläsningar, coachar högkänsliga, föreläser om HSP, skapar samtalsforum samt samordnar event kring andlighet. Just nu utbildar jag mig också till användare av The trust technique ® – Reduce fear and anxiety in animals. Jag älskar att bidra till din själsliga utveckling och att skapa mötesplatser och möjligheter för dig att utvecklas och må bra.

Varmt välkommen till mig!
 

 

Placeholder Image

Helena Jirenfelt

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Helena Jirenfelt och är Reiki Master samt Soul Realignment Pracitioner. Jag drivs av att hjälpa människor med att hitta sitt sanna jag där de har tillgång till sina andliga gåvor. Jag är övertygad om att vi kan skapa mening i våra liv genom att hitta tillbaka till oss själva; vår inre sanning. På detta sätt kan vi skapa en tillvaro som är i linje med vårt själsjag där vi har tillgång till vår fulla potential. 

 
Webbplats:
Placeholder Image

Inaya Oakroot

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är en ljudhealer, coachande handledare ICF, och leder retreats med ändamålet att höja medvetande och guida in till var och ens mod att leva sin egen själs profil. Soul Realignment är för mig det kraftfullaste sättet att starta den resan. Ljudhealingen och coachingen etablerar, och gör resan efter återställningen, hanterlig och magisk! Jag har också skrivit böckerna ”Liv – Allting avgör innan det börjar” och ”Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv” och är i pågående arbete med att skapa konstfilm av innehållet i mina böcker.

www.bakomytan.se

Placeholder Image

Jennie Johnsrud

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag driver Spiritualis777.se tillsammans med min man. Jag finns här för dig som vill förändra ditt liv, eller bara är nyfiken på vem du är på själsnivå. Vill du få reda på mer om dig själv och varför du kanske fastnar i samma mönster om och om igen? Jag gör själsläsningar i Akashakrönikan och tar bland annat reda på din själstillhörighet och ditt energicenter samt tidigare liv. Har du blockeringar från nuvarande eller tidigare liv som påverkar dig idag, så hjälper jag dig att lösa dessa och guidar dig vidare till nästa steg på din livsväg. Jag är även certifierad Reiki master. Som Reiki master ger jag Reikibehandlig både fysiskt och på distans.  För dig som vill djupdyka i Reiki och själv kunna ge behandlingar, har jag kurser i Reiki 1, Reiki 2 och Reiki 3. Jag har utbildning i trumhealing och ger behandling med trummans helande kraft. Den kan även kombineras med Reiki. Hos mig kan du även lära dig att bygga din egen shamantrumma. Sist men inte minst är jag certifierat medium med certifikat från Tvillingsjälar AB, Andreas och Jenny Hamrén Österlund. 

Välkommen att boka din Soul Realignment®-läsning på www.spiritualis777.se 

Placeholder Image

Johanna Bergin

Soul Realignment¬ģ Practitioner
Jag har varit medial sedan barnsben. Lagt Tarotkort i snart 20 √•r, men inte erbjudit mig att l√§gga annat √§n f√∂r mina v√§nner. Som en privat hobby, som jag nu k√§nner att jag √§r mogen att dela med mig av. V√§gledning fr√•n v√•ra guider och √§nglar ska ge inspiration, och energi f√∂r ditt h√∂gsta b√§sta jag. ¬†Vi skapar hela tiden med v√•ra handlingar, tankar och k√§nslor. √Ąr jag p√• r√§tt v√§g i livet?
När jag fann utbildningen till certifierad Soul Realignment practitioner så kändes det så rätt! Att gå in i Akashakrönikan och finna den information som behövs för att kunna leva fullt ut i din själs sanning! Vem är jag på riktigt djupt i min själ? Vad har jag för gudagåvor och hur använder jag mig av dessa på bästa sätt? 
 
Jag är även utbildad dipl stressterapeut och friskvårdsterapeut. Relationscoach samt Reiki Master Holy Fire III / Usui Reiki Ryoho.
 
Du n√•r mig p√• mail: ¬†[email protected].
Min hemsida: www.dreamspirit.se för mera information.
Instagram : dreamspirit.se
 
Varmt välkommen att kontakta och boka mig för vägledning och guidning. 
Placeholder Image

Kicki Jörgensen

Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Kicki Jörgensen och driver företaget Assoraya. Jag jobbar med djurkommunikation och utför medial akupunktur och healing på djur som har både fysiska och mentala obalanser. Det jag brinner för är att kunna hjälpa både djur och människor och att få folk att förstå att djuren också har en själ. Nu kan jag även hjälpa människor att må bra genom Soul Realignment, där dom
får reda på vilka blockeringar som hindrar dom i detta liv, vem dom är på själsnivå och vilka gåvor dom har, så att dom förstår sin livsuppgift och kan börja leva sitt liv med ett bättre flöde.

Varmt välkommen att höra av dig på:
[email protected]
www.assoraya.se

Placeholder Image

Laila Nilsson

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Mitt namn är Laila och jag är som person oerhört nyfiken och jag älskar att lära mig nya saker. Jag har ett stort intresse för vad det är som gör att vissa människor blir sjuka, medan andra med liknande bakgrund håller sig friska. Jag har under årens lopp samlat på mig olika verktyg såsom shamanskt healing, kraniosakralterapi, medial vägledning, soundhealing, kristallhealing m.m. för att kunna hjälpa både mig själv och andra till bättre hälsa. Soul Realignment är ett perfekt komplement till detta, då den hjälper en att förstå vem man är på själsnivå samt vilka blockeringar som hindrar en från att utvecklas och använda sin sanna potential fullt ut.

www.halsokliniklitini.se
[email protected]

Placeholder Image

Lena Lindeberg

Advanced Soul Realignment¬ģ Practitioner

Jag har en magisterexamen i farmaceutisk biovetenskap och har jobbat med kliniska prövningar och klinisk läkemedelsutveckling i 25 år. Har alltid haft ett stort intresse för människan, kroppen, läkemedel (vad kroppen gör med läkemedlet och var läkemedlet gör med kroppen),  läst av energier och varit fascinerad av hur relationer påverkar oss.

Hittade Soul Realignment för några år sedan, som kändes helt rätt och sammanfattar det jag sökt information för, under flera års tid. Här får vi lära  oss vilka val som leder oss framåt istället för bakåt,  vilka val som är i linje med vår själ och hur vi skapar överflöd.

Jag  coachar dig som vill komma vidare, vare sig det gäller karriär, relationer, hälsa, studier eller annat. Du som upplever att det går trögt, står vid ett vägskäl i livet, eller du som vill hitta ditt inre driv och dina inre medfödda begåvningar.

För mer information kring Soul Realignment och/eller boka en läsning med mig, maila
[email protected], eller¬†[email protected]

Jag är även utbildad yogalärare, aerobisinstruktör, gympalärare, Holistic Life Coach samt andlig vägledare.

Placeholder Image

Leyla Kritit

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag har alltid varit en väldigt nyfiken person och någonstans alltid haft en förståelse för att jag är lite mer än min fysiska kropp2019 fick jag en Soul Realignment läsning av Lotta.

Efter denna kraftfulla läsningen fick jag en större förståelse för min barndom, bakgrund och vem jag verkligen är, och varför jag även känt mig så hindrad i livet på många plan. 

Med all den värdefulla och transformerade information som finns tillgängliga för oss i Akashakrönikan så vill jag självklart dela med mig, så är du intresserad av att veta mer om dig själv, vem du verkligen är på själsnivå, andliga gåvor, livsteman och vad som kanske kan hindra dig idag från att fullt ut få tillgång till det? 

För att boka en tid så är ni varmt välkomna att kontakta mig på:
Mail: Divinesoulwork.lk@gmail.com 
Mobil: 0763350061

Placeholder Image

Linda Rosen

Soul Realignment¬ģ Practitioner
Jag heter Linda Rosen och √§r i grunden diplomerad relationsterapeut och har arbetat som coach i m√•nga √•r. Fr√§mst med att¬† hj√§lpa m√§nniskor att hitta sin dr√∂m eller komma ut i arbete. √Ąr medial & spirituell sedan barnsben och har utvecklat min spiritualitet hela livet. Jag har kunskap om dimensionsvandringen i den eteriska kroppen, sj√§lens m√∂rka natt, ockultism och sj√§lfr√§nderelationer. Jag har haft or√§kneliga speciella andliga upplevelser som √§r sv√•ra att s√§tta i ord. Det har transformerat, skiftat och uppgraderat mitt medvetande och mitt v√§sen p√• olika s√§tt. Jag¬†vet hur viktigt det √§r att n√§r m√§nniskan √§r redo f√∂r att f√• kontakt med¬† sitt sanna JAG. D√• √§r det viktigt att ha tillg√•ng till r√§tt verktyg , vilket Soul realignment l√§sningen ger.¬†N√§r mina klienter har kontakt med mig upplever dom m√•nga g√•nger att de √∂ppnas upp mer genom exempelvis andligt kontakt, starkare intuition eller andra upplevelser p√• det astrala planet som g√•r via den eteriska kroppen.¬†Jag utf√∂r Soul Realignment l√§sning, g√∂r husrensning, coachar i existentiella fr√•gor, coachar inom arbetsmarknaden, f√∂rel√§ser i sj√§lens m√∂rka natt.¬† Processerna i den och sj√§lens lagar f√∂r att f√∂rst√• v√•r andliga utveckling mer. Hemsidan kommer att g√∂ras om d√• jag under 15 √•rs tid coachat unga vuxna i de psykologiska processerna.
 
Kontakta mig om du vill ha en sj√§lsl√§sning¬† via¬†[email protected]
Placeholder Image

Liselotte Alderin

Soul Realignment® Practitioner

I believe in the power within you to heal and dare to be ALL of YOU. Within your own Akashic Records lies the wisdom about your soul’s journey through lifetimes and I am here to help you access that deep knowledge. You were never meant to dim your light or change anything about you. You choose this incarnation in order to live a free and brave life. The purpose of this life in this moment is to dare to be ALL of YOU. Do you dare? 

In this time of the Divine Feminine rising it is safe to be the radiant and wild woman that you were born to be. You can never be to much. You can only be you. The world and other woman need your light to shine right now, let us go deep together and find your soul’s wisdom within the Akashic Records. Join my 8 week program •Akashic Records whispers & wisdom within • 

Read more about me and my work on Instagram: @liselottealderin 

Placeholder Image

Lotta Halvarsson

Advanced Soul Realignment® Practitioner & Soul Realignment® Facilitator

Grundare av Nihal Soul Work & Academy. Utbildar i Soul Realignment®-metoden, och erbjuder även coaching och andlig vägledning.

Kontakta mig på:

www.nihalacademy.se
[email protected]

Placeholder Image

Louise Baumgärtner

Soul Realignment® Practitioner

Jag är diplomerad healingterapeut, med en pågående utbildning inom mediumskap. Min andliga resa startade för länge sedan, men det var först efter utmattningen 2018 jag satsade på allvar. I dag driver jag företaget Healing Nära Dig, och förundras ständigt över att jag får hjälpa människor genom ett så kraftfullt verktyg som healing är. Med Soul Realignment® har jag hittat ännu en metod jag älskar, både praktisk och effektiv! Dessutom är det så mycket mer än en läsning, det är helt enkelt ett redskap du tar med dig efter vår session, och sedan fortsätter använda i din vardag. Att förändras är som bekant inte lätt, och därför erbjuder jag dig som fått den stora läsningen ett samtal efter ett tag, där vi diskuterar hur det går för dig. Vid behov kan givetvis fler samtal bokas in, då mot en kostnad. På min hemsida, som du länkas till nedan, hittar du en utförlig beskrivning av Soul Realignment® och mina andra tjänster, under flikarna i menyn. Även en blogg finns, som ofta uppdateras med andliga tips och erbjudanden.

Varmt välkommen att kontakta mig, och boka DIN transformerande upplevelse!

Hemsida: http://healingnaradig.com/
Mail: [email protected]

 

Placeholder Image

Luzita Pedernera

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag heter Luzita och jag är bland annat utbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri. För mig är det viktigt att få in det fysiska, psykiska och andliga perspektivet i allt jag gör. Soul Realignment är enligt mig ett kraftfullt verktyg för dig som är redo att se dina unika gåvor och sätta dig i förarsätet i ditt eget liv och njuta av din mänskliga upplevelse istället för att livet ska vara ett kämpande. I mitt företag Dualitet erbjuder jag bland annat Soul Realignment och existentiell vägledning.

Kika gärna in på https://www.dualitet.nu/ eller maila mig på [email protected]

Placeholder Image

Maria Sundström

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag är ingenjör i botten och har sedan 2008 drivit mitt eget företag, Minspiro AB, där jag arbetat som konsult, coach och utbildare inom projektledarskap. Under årens lopp har jag rört mig mer och mer mot ledarskap och andlighet. Jag är utbildad inom stresshantering, Medveten Andningsinstruktör, diplomerad ICF coach, NLP tränare, Familjekonstellatör och Advanced Soul Realingment Practitioner.

Med hjälp av Soul Realingment har jag ett fantastiskt verktyg i min verktygslåda där jag kan hjälpa dig att hitta dina själsliga gåvor och vägen till ett liv med mer energi och glädje.

Varmt välkommen att kontakta mig: 
[email protected]
Tel: 070-638 6642

Placeholder Image

Marie Linder

Soul Realignment¬ģ Practitioner
Soul Realignment¬ģ har gett mig en st√∂rre medvetenhet om vem jag √§r i sj√§len.¬†Att f√• veta vem jag √§r och vad jag har f√∂r g√•vor och √§ven hinder gjorde att jag kunde g√∂ra b√§ttre val och hitta min v√§g f√∂r att skapa det liv med flow som jag har l√§ngtat efter. Vi √§r otroligt kreativa, kraftfulla skapare av v√•rt eget liv och kan f√∂r√§ndra v√•ra m√∂nster och leva mer i √∂verfl√∂d och i linje med v√•r sj√§l. Alla svar finns inom oss.¬†Nu kan jag hj√§lpa dig att hitta dina nycklar s√• att du kan leva ditt b√§sta liv¬† F√• en st√∂rre f√∂rst√•else om vem du √§r i sj√§len och vad du √§r h√§r f√∂r att skapa och bidra med.
 
Jag arbetar också som hypnosterapeut, coach och yogalärare.
 
Varmt välkommen att kontakta mig!
 
Hemsida: www.tobalance.webnode.se 
Placeholder Image

Marie Österman

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Celestial shaman eller shamanen från stjärnorna.

Energiarbete ligger mig varmt om hjärtat och jag är tacksam för alla olika typer av verktyg som finns i min verktygslåda bl.a. Avancerad Soul Realignment® Practitioner (nivå 3), Soul Realignment® for Business and Financial Abundance,  Multidimensional Mediumship™, Multidimensional healing™, Blomsterterapi, Regndroppsteknik- & N.A.T-terapeut samt min egen healingmodalitet ”Celestial Quantum Healing”. Jag vill hjälpa dig att finna din själsliga essens och ge dig de verktyg som du saknar för att leva i linje med din själs unika uttryck fullt ut. Tillsammans utforskar vi dina andliga gåvor och din själs urspungsenergier. Att titta på familjekonstellationer och ge föräldrar alternativa insikter till hur de på bästa sätt kan stötta sina barn och varandra är också något som jag brinner för. Jag gör också energiavläsningar för företag och erbjuder coachning för privatpersoner.

Jag ser fram emot att möta dig och följa dig och din personliga utveckling över tid.

Facebook:  https://www.facebook.com/celestialhealing.se
Hemsida: https://www.celestialhealing.se
Epost: [email protected]

Placeholder Image

Maude Ronge

Soul Realignment® Practitioner

Under hela mitt liv har jag intresserat mig i andliga och själsliga frågor och jag tror att vi alla kan bidra till att förbättra världen tillsammans, särskilt om vi får tillgång till våra andliga gåvor. Jag är utbildad socionom med mer än 30 års erfarenhet av vägledande, stödjande och motiverande samtal. Utöver det är jag certifierad Soul Realignment® practitioner, har utbildning till Karuna Reiki Healing Master samt har instruktörutbildning i Zhineng Qigong. Alla utbildningar har ett gemensamt, energi, och det är också det som går som en röd tråd genom mitt liv. Jag vill vara ett stöd i din utveckling så att du kan hitta dina styrkor och få syn på det som hindrar dig så att det kan helas. Reiki är en effektiv healingmetod med japanska rötter och används med fördel vid stress och smärta, men är också effektiv i andra sammanhang. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna förmåga att återställa sig. 

Reiki är godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. För en Soul Realignment®läsning eller en Reikibehandling: kontakta mig på mail eller via min hemsida:
[email protected]
mindyoursoulandbodybymaude.com
Placeholder Image

Negin Aghili

Advanced Soul Realignment¬ģ Practitioner

Jag heter Negin Aghili och driver Althea Soul Journeys!
Jag har en bakgrund som Orientalist, Auk. Hudterapeut, örtterapeut, kinesiolog samt healer inom olika modaliteter som Reiki, Theta Healing och Atlantean Healing. Just nu arbetar jag nästan uteslutande med Dolores Cannons regressiv healingmetod, QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) samt Soul Realignment där jag vill hjälpa mina kunder hitta sin sanning och få de verktyg de behöver för att leva ett liv i linje med sin gudomlighet och i flöde. Jag jobbar både med enskilda sessioner och med olika program som tex manifesteringsprogram samt skräddarsydda coaching program. Jag erbjuder också företagscoaching för dig som har ett företag eller är i färd att starta ett och vill driva ditt företag i linje med den du är på själsnivå.

Vill du veta mer är du hjärtligt välkommen att kontakta mig!

www.altheasouljourneys.se

Placeholder Image

Sudarat Kotmatcha

Soul Realignment® Practitioner
Reiki Healer nivå 1 och 2

Mitt namn är Sudarat. Min resa startade med ett spirituellt uppvaknande tidigt 2017 och det har gjort mig medveten om att det finns mer än ögat kan se. Jag har sedan dess sökt svar på mina frågor, lärt mig olika healingtekniker och sökt svar utanför mig själv. Jag kom i kontakt med Soul Realignment® för att själv få svar på vad jag vill uttrycka mig eller förändra i mitt liv som är i linje med mitt hjärta. Med Soul Realignment® fick jag konkreta saker jag kunde förändra i mitt eget liv. Det fick mig att inse att om jag kan jag bidra och vara till hjälp för andra att hitta tillbaka till sig själva och förstå vad de är här att göra. Soul Realignment® ger mig en enorm glädje och ger värde i mitt arbete. Det är en stor drivkraft till att jag startar upp Ayantam Soul Work.  

Om detta resonerar med dig är du välkommen att kontakta mig:
www.ayantamsoulwork.com 
[email protected]

Placeholder Image

Susanne Ytterberg

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Jag som grundat Sannheal heter Susanne.
Jag är utbildad psykoterapeut, cert Medium, Reiki master, Soul Realignment® Practitioner samt
livscoach. Företaget rymmer bla Soul Realignment® , tarotkurser samt coachutbildningen Dal 1.0.
Målet med Sannheal är att skapa en förståelse för mina kunder. Vilka de är som ursprungsjäl samt
bidra till redskap till hur mina kunder kan leva sitt liv mer autentiskt för vilka dem är. Min erfarenhet är att när man förstår fullt ut vem man är, kan man lättare skapa sig det man önskar i livet. Många av mina klienter upplever att de slutar kämpa i motvind, man får bättre självförtroende, upplever mindre stress och har lättare att säga nej.

Du är varmt välkommen till min hemsida. Känns det rätt i ditt hjärta är du välkommen att boka tid.
Jag ser framemot att få höra av dig.

www.sannheal.se

Placeholder Image

Therese Widell

Soul Realignment® Practitioner

Jag är utbildad civilekonom med flerårig arbetserfarenhet i finans och mäklarbranschen som tröttnat på att leva utifrån det vi tror att vi måste göra. Gå till arbeten där vi i stället för att växa förtvinar och där våra förmågor inte tas tillvara. Att gemene mans föreställning om att leva ett liv i lätthet, är ett liv som är fyllt av ”lättja och hittepå”. Är du medveten om att du genom att verka genom dina gudomliga gåvor och utifrån din själsgrupp, kan skapa ett liv med tillgång till mer energi, överflöd och kraft? I Akashakrönikan finns all information lagrad om dig på själsnivå. I denna läsning får du veta vem du är på själsnivå och vilken själsgrupp du tillhör. Vi tittar på tidigare negativa val, blockeringar och mönster som skapats, jag rensar detta och jag
coachar dig i hur du istället kan fokusera framåt på att göra nya positiva val. Val vilka är i linje med din själ.
För mer information kring Soul Realignment och/eller boka en läsning med mig, maila
eller ring:
[email protected] / 070- 441 03 01.

Jag är även utbildad kundaliniyogalärare, breathwalkinstruktör och tapper.

Placeholder Image

Tilda Haglund

Soul Realignment® Practitioner

Sen jag hittade Soul Realignment® har jag fått många svar som jag länge sökt efter, och det är den känslan och kunskapen jag nu vill förmedla genom mitt företag Divine Soulutions! Att kunna erbjuda folk att hitta sin sanning och leva så som de faktiskt är skapta att leva är det som gör mig allra lyckligast i mitt företag. Och att dessutom gång på gång, klient efter klient, få svar på att Soul Realignment® verkligen är ett verktyg som fungerar och som faktiskt kan lösa verkliga problem gör mig bara ännu mer inspirerad att fortsätta hålla på med detta!  

Är du mer nyfiken på mig eller mina tjänster?  

Kika gärna in på min hemsida, eller följ mig på mina sociala medier!  

Instagram: Divinesoulutions 
Facebook: Divine Soulutions
[email protected]
www.divinesoulutionss.com

Placeholder Image

Ulrika Hjertstrand

Advanced Soul Realignment® Practitioner

Inspirerad av modern medvetandeforskning och psykosyntes, hjälper jag dig som vill utforska dina energier och hitta inre lugn och glädje. Sen 2020 driver jag med glädje och stor entusiasm företaget Akashainspiratören, som erbjuder klienterna olika verktyg för just deras personliga utveckling. Förutom Soul Realignment®-läsningar, har jag bokcirklar och seminarier på Zoom på temat medvetandeutveckling och andlighet. Andra verktyg är skogsbadsvandringar, traditionella mediumtjänster, transhealing och livscoaching. Hör gärna av dig med frågor eller inspiration!

Välkommen att titta in på min hemsida! Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

[email protected]
+46 (0)70 299 3331
www.akashainspiratoren.se

 

Powered by Kajabi