NIHAL ACADEMY

Är du redo att börja leva i din själs sanning?

Jag är redo!

ONLINEKURS: LEV DIN SJÄLS SANNING

ERBJUDANDE: KÖP KURSEN OCH FÅ EN KOSTNADSFRI SJÄLSLÄSNING PÅ KÖPET + 3 MEDITATIONER!

Längtar du efter att komma tillbaka hem till dig? Har du jobbat med din personliga utveckling men känner att du ändå stöter på hinder ibland som är svåra för dig att ta dig förbi på egen hand? Då är du varmt välkommen att delta i onlinekursen Lev din själs sanning!

Mitt namn är Lotta Halvarsson, och jag har skapat den här kursen till dig som är redo att leva mer i ditt andliga syfte i ditt dagliga liv! Jag tror att vi alla är här för att uttrycka något alldeles unikt, och att vi har fått medfödda gåvor som kan hjälpa oss med att leva ut just vårat unika syfte. Men det finns mycket som kan sätta käppar i hjulet för oss när vi ska försöka leva i vår själs sanning; rädslor, egot, energiblockeringar, gamla begränsande övertygelser och mycket mer!

I den här kursen kommer jag guida dig igenom enkla och effektiva övningar som får dig att komma tillbaka till dig själv, ditt sanna jag, och hjälpa dig övervinna alla hinder som kan komma på vägen!

Vill du lära känna dig själv bättre på ett själsligt plan och lära dig hur du kan integrera alla delar av dig själv till en helhet (kropp, sinne, själ) så är den här kursen för dig! Jag kommer guida dig igenom verktyg och övningar som du kan använda dagligen för att åter komma i kontakt med essensen av vem du är.

Köp onlinekursen "Lev din själs sanning" för 3495 kr (ord. pris: 3990 kr) och få en själsläsning på köpet! Välj om du vill betala hela kursen på en gång, eller dela upp betalningen på tre månader.

Betala allt direkt
Delbetala 3 månader

KURSENS INNEHÅLL

Kursens åtta delar består av:

Lektion 1: Kom tillbaka till jorden
I del 1 kommer jag prata om grundning och hur viktigt det är att vi är centrerade i vår fysiska kropp för att vi ska kunna manifestera det vi vill ha, samt ge konkreta övningar för hur du kan grunda dig varje dag!

Lektion 2: Egot och dess fällor
I del 2 kommer vi gå igenom egot, dess funktion och vanliga fällor vi så lätt kan hamna i när vi blir ”bortdribblade” av vårt överlevnadssystem. I den här delen kommer du få lära dig hur du kan samarbeta med ditt ego en gång för alla!

Lektion 3: Lär känna din själ
I den här delen kommer vi utforska vem du är på själsnivå. Du kommer få svara på utforskande frågor för att hitta tillbaka till din själs inre längtan. Sanningen är att den här delen har troligtvis varit mer närvarande i dig under ditt liv än du tror, och i den här delen kommer du åter få komma i kontakt med din själ..

Lektion 4: Känn in din frekvens
Vi är alla ren energi och hela vår varelse består av energi. I del 4 kommer vi utforska energifrekvenser och du kommer få öva på att lära känna din egen energifrekvens.

Lektion 5: Begränsande övertygelser
I den här viktiga delen går vi igenom begränsande övertygelser och vad du kan göra för att utmana dem! Du kommer få lära dig hur du själv kan skifta dina begränsande övertygelser, och ersätta dem med mer stärkande och kraftfulla övertygelser som jobbar tillsammans med dig, istället för att jobba emot dig. I det här avsnittet har vi mest fokus på begränsande övertygelser kring pengar.

Lektion 6: Roller
I del 6 vill jag dela med mig av vanliga roller vi så lätt kan gå in i, som hindrar oss från att leva i vår egen sanning. Jag kommer också berätta om vad som krävs för att inte längre vara i de rollerna utan gå tillbaka till vårt sanna jag.

Lektion 7: Förverkliga dina drömmar
Vad är det du drömmer om och vad vill du göra med ditt liv? Det kommer vi utforska i del 7! Vi kommer också gå igenom om dina drömmar verkligen är din själs längtan eller om de egentligen är drivna av ditt ego.

Lektion 8: Handling
I den sista delen kommer vi gå igenom HANDLING, det viktigaste steget för att du ska kunna LEVA i din själs sanning! Men vad ska man göra och hur ska man göra det? Det går vi igenom i denna del!

BONUSAR!

  • 3 MEDITATIONER
    Förutom de 8 kursdelarna med tillhörande övningar får du också tre guidade meditationer med på köpet! Meditationerna kommer dyka upp tillsammans med de olika kursedelarna under kursens gång.
  • SJÄLSLÄSNING
    En timmes privat själsläsning med mig över telefon, där du får reda på ditt själsliga ursprung, dina andliga gåvor och hur mycket du lever i linje med din högre sanning just nu!

SYFTET MED KURSEN

Jag har utformat den här kursen efter att ha gjort ett hundratals läsningar i akashakrönikan för mina klienter som vill hitta tillbaka till sin själs sanning. Att läsa av energier och information om vilka vi är på själsnivå har hjälpt mig till en ökad förståelse för hur vi är skapta och vad vi behöver för att kunna leva sant, i linje med de vi är. Jag har också lärt mig att se vilka de vanligaste blockeringarna och hindren är, som ofta dyker upp hos mina klienter. Med hjälp av den kunskapen jag samlat på mig efter läsningarna i akashakrönikan har jag utformat den här kursen på ett sätt som kan hjälpa dig att hitta tillbaka till just din unika energi och leva ut den för hela världen att se!

Jag vet också hur smärtsamt det kan vara att inte våga vara de vi är. Jag har hela mitt liv kämpat med att jag känt mig annorlunda, och som att jag inte riktigt passat in någonstans. Det skiftade för mig när jag började hitta tillbaka till min själ och förstod mitt syfte här på jorden. På grund av den enorma transformation det inneburit för mig i mitt liv vill jag också hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt sanna jag!

Vad innebär det att leva i sin själs sanning?
Att leva i sin själs sanning innebär helt enkelt att låta vår själ göra det den kom hit för att göra. Vi är alla själar, tillfälligt inkarnerade i en fysisk kropp. Och vår själ kom hit av en anledning: att få uttrycka sitt unika själv genom den fysiska upplevelsen! Vi som själar är här för att vi vill vara här, och uttrycka vår unika energi genom vår fysiska upplevelse. Och när vi gör det kan vi uppleva känslor av tillfredsställelse, mening, glädje, lycka, harmoni, frihet, kärlek och fullständig eufori!

Varför är det så viktigt att leva i sin själs sanning?
När vi lever i vår sanning syns det. Det märks på våra resultat, på vårt välmående och på hela vår varelse. När vi är i linje med vilka vi är känns allt bra. Vi stöter inte på så mycket problem i våra liv och vi känner att vi har ett syfte, att våra liv har en mening. Från denna plats skapar vi de resultat vi vill ha och lever våra liv i överflöd. 

Vad händer när vi inte lever i vår sanning?
När vi är ur linje med vilka vi är känner vi det. Det kan märkas genom att vi känner oss förvirrade kring vad vi vill, vi kanske upplever mycket oro och stress och vi skapar resultat som vi inte vill ha! Vi upplever brist och skapar bristfälliga resultat i olika områden i våra liv. Det kan manifesteras som hälsoproblem och fysisk smärta, relationer som får oss att må dåligt, ekonomiska problem, svårigheter att gå vidare i vår karriär o.s.v.

Är du intresserad av att få en soul reading av mig? Besök då min andra hemsida: www.nihalsoulwork.se


ÄR DU REDO?

Vill du börja leva i din själs sanning genom att:

  • Ta ansvar för dig själv och de resultat du skapar
  • Lära känna dig själv bättre på djupet och titta på alla sidor hos dig själv
  • Leva ut ditt sanna jag i ditt dagliga liv, genom de val du gör varje dag

Då välkomnar jag dig att delta i onlinekursen så att även du kan börja leva ännu mer i din själs sanning!

När du betalat för kursen kommer du direkt komma till sidan där du får välja ett lösenord, sedan är du inloggad på kursportalen här på Nihal Academy! Du har enkelt tillgång till kursen från mobilen, surfplattan eller datorn här direkt från nihalacademy.se.

Powered by Kajabi