Välkommen hit. Välkommen hem.

Jag som grundat Nihal Soul Work & Academy heter Lotta Halvarsson och jobbar sedan 2018 heltid som andlig lärare och vägledare, där jag hjälper människor hitta tillbaka till sin inre sanning och sin inre kraft.

Sanningen är att vi alla är de kraftfulla skaparna av vår egen verklighet, och vi har makten att skapa det vi vill ha i våra liv genom vår fria vilja.

När jag insåg detta förändrades allt i mitt liv. Och med hjälp av kunskapen om vem jag är som själ och vad mina unika styrkor och superkrafter är, kunde jag också börja skapa det liv jag ville ha.

När jag började använda Akashakrönikan som verktyg för att lära känna mig själv och min själ bättre, samt förstå hur jag hindrade mig själv från att skapa det jag ville genom mina val upptäckte jag en hel del sanningar om mig själv. Genom detta fick jag en hel del förklaringar till varför saker och ting inte alltid gått som jag vill i mitt liv.

Jag upptäckte att jag är en ledare och en rebell, som är här för att ifrågasätta auktoriteter och gamla samhällsstrukturer som inte funkar längre (vilket förklarar varför jag aldrig riktigt kunnat ha en chef).

Jag upptäckte att jag har en förmåga att se sanningen i människor, och se vad roten till deras problem är, oftast långt innan de insett detta själva.

Jag upptäckte att min autenticitet var något utanför denna värld, och förstod att det inte var MIG det var fel på, utan att vi helt enkelt lever i en väldigt inautentisk värld där människor inte känner sig trygga med att vara sig själva.

Men detta är jag här för att ändra på. Jag är ett rebelliskt, men kärleksfullt sjärnfrö, som är här för att guida dig tillbaka till din egen sanning och din inre kraft.

Vem är du? Och vad kom du hit för att skapa?

Lotta i media

Har du en podcast eller liknande där du tror att jag skulle passa som gäst? Hör gärna av dig på: [email protected] för bokningsförfrågan!

Uppvaket Podcast

I avsnitt 83 av Upppvaket Podcast är jag med och pratar om Soul Realignment och Akashakrönikan. Nedan finner du en direktlänk till avsnittet!

Lyssna här >>

Soulfulnesspodden

Soulfulnesspodden är en podcast jag hade tillsammans med min lillasyster Tilda, som också jobbar inom den andliga branschen. Efter 8 avsnitt kände vi oss klara med detta projekt, men avsnitten finns fortfarande kvar att lyssna på för den som vill!

Lyssna här >>

Healthfulness Podden

En av de första poddarna jag var med och gästade var Healthfulness Podden, där jag hade ett fint samtal med Nathalie Yonan. Vi pratar om Akashakrönikan och att leva i linje med sin själs syfte. Nedan finner du en direktlänk till avsnittet!

Lyssna här >>
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.