ONLINEKURS:
LEV DIN SJÄLS SANNING

Är du redo att börja leva i din själs sanning?

Jag är redo!

Onlinekurs: Lev din själs sanning

Längtar du efter att komma tillbaka hem till dig? Har du börjat jobbat med din personliga utveckling men känner att du ändå stöter på hinder ibland som är svåra för dig att ta dig förbi på egen hand? Då är du varmt välkommen att delta i onlinekursen Lev din själs sanning!

Den här kursen är för dig som är ganska ny inom den andliga världen och vill utforska mer kring hur lagen om attraktion och manifestering fungerar. Den är för dig som vill satsa på din egna personliga utveckling och är redo att börja komma i bättre kontakt med din själ och lära känna dina energier bättre. Kursen är designad för att du ska kunna "doppa tårna" i utforskandet av din själ och dina energier, samt lära känna skillnad på vad som är egots röst och vad som är själens röst. Kursen hjälper dig också att integrera din själsliga aspekt i din fysiska upplevelse, så att du lättare kan vara den du är och leva i din själs sanning även här på det fysiska planet. Det är ju trots allt därför vi är här: för att vår själ ska få ha en fysisk upplevelse.

Jag har skapat den här kursen till dig som är redo att leva mer i ditt andliga syfte i ditt dagliga liv! Jag tror att vi alla är här för att uttrycka något alldeles unikt, och att vi har fått medfödda gåvor som kan hjälpa oss med att leva ut just vårat unika syfte. Men det finns mycket som kan sätta käppar i hjulet för oss när vi ska försöka leva i vår själs sanning; rädslor, egot, energiblockeringar, gamla begränsande övertygelser och mycket mer!

Den här kursen ger dig grunderna i hur vårt ego fungerar, hur du kan lära dig känna igen din själs röst samt hur manifestering fungerar i praktiken. Har du en dröm du skulle vilja förverkliga kan den här kursen hjälpa dig att rikta in din energi på rätt saker, så att du snabbare kan attrahera in dina önskade resultat!

Du kommer få enkla och effektiva övningar som får dig att komma tillbaka till dig själv, och du kommer också få börja utforska hur du kan övervinna de hindren som kan dyka upp på vägen.

Den här kursen är en inbjudan att utforska olika aspekter av dig själv, i syftet av att komma närmre din själ och din sanna essense. Ta med det som resonerar med dig och utforska de övningar som du känner dig dragen till. Det finns ingen prestation under kursen, så om du skulle känna att vissa av övningarna inte känns lockande för dig är det helt okej att hoppa över dessa!


Registrera dig nu till 70% rabatt!

Ordinarie pris: 2997 kr, nu endast 999 kr!

Registrera dig här!

Registrera dig här!

Betala allt direkt: 999:-

  • Obegränsad tillgång till onlinekursen, 8 lektioner
  • Praktiska övningar
  • 3 bonusmeditationer
Registrera dig nu!

Registrera dig här!

Eller delbetala på 3 månader: 333:-/månad

  • Obegränsad tillgång till onlinekursen, 8 lektioner
  • Praktiska övningar
  • 3 bonusmeditationer
Registrera dig nu!

KURSENS INNEHÅLL

Kursens åtta delar består av:

Lektion 1: Kom tillbaka till jorden
I del 1 kommer jag prata om grundning och hur viktigt det är att vi är centrerade i vår fysiska kropp för att vi ska kunna manifestera det vi vill ha, samt ge konkreta övningar för hur du kan grunda dig varje dag!

Lektion 2: Egot och dess fällor
I del 2 kommer vi gå igenom egot, dess funktion och vanliga fällor vi så lätt kan hamna i när vi blir ”bortdribblade” av vårt överlevnadssystem. I den här delen kommer du få lära dig hur du kan samarbeta med ditt ego en gång för alla!

Lektion 3: Lär känna din själ
I den här delen kommer vi utforska vem du är på själsnivå. Du kommer få svara på utforskande frågor för att hitta tillbaka till din själs inre längtan. Sanningen är att den här delen har troligtvis varit mer närvarande i dig under ditt liv än du tror, och i den här delen kommer du åter få komma i kontakt med din själ..

Lektion 4: Känn in din frekvens
Vi är alla ren energi och hela vår varelse består av energi. I del 4 kommer vi utforska energifrekvenser och du kommer få öva på att lära känna din egen energifrekvens.

Lektion 5: Begränsande övertygelser
I den här viktiga delen går vi igenom begränsande övertygelser och vad du kan göra för att utmana dem! Du kommer få lära dig hur du själv kan skifta dina begränsande övertygelser, och ersätta dem med mer stärkande och kraftfulla övertygelser som jobbar tillsammans med dig, istället för att jobba emot dig. I det här avsnittet har vi mest fokus på begränsande övertygelser kring pengar.

Lektion 6: Roller
I del 6 vill jag dela med mig av vanliga roller vi så lätt kan gå in i, som hindrar oss från att leva i vår egen sanning. Jag kommer också berätta om vad som krävs för att inte längre vara i de rollerna utan gå tillbaka till vårt sanna jag.

Lektion 7: Förverkliga dina drömmar
Vad är det du drömmer om och vad vill du göra med ditt liv? Det kommer vi utforska i del 7! Vi kommer också gå igenom om dina drömmar verkligen är din själs längtan eller om de egentligen är drivna av ditt ego.

Lektion 8: Handling
I den sista delen kommer vi gå igenom HANDLING, det viktigaste steget för att du ska kunna LEVA i din själs sanning! Men vad ska man göra och hur ska man göra det? Det går vi igenom i denna del!

BONUS!

  • 3 MEDITATIONER
    Förutom de 8 kursdelarna med tillhörande övningar får du också tre guidade meditationer med på köpet! Meditationerna kommer dyka upp tillsammans med de olika kursedelarna under kursens gång.

 

Registrera dig nu till 70% rabatt!

Ordinarie pris: 2997 kr, nu endast 999 kr!

Registrera dig här!

Registrera dig här!

Betala allt direkt: 999:-

  • Obegränsad tillgång till onlinekursen, 8 lektioner
  • Praktiska övningar
  • 3 bonusmeditationer
Registrera dig nu!

Registrera dig här!

Eller delbetala på 3 månader: 333:-/månad

  • Obegränsad tillgång till onlinekursen, 8 lektioner
  • Praktiska övningar
  • 3 bonusmeditationer
Registrera dig nu!

När du betalat för kursen kommer du direkt komma till sidan där du får välja ett lösenord, sedan är du inloggad på kursportalen här på Nihal Academy! Du har enkelt tillgång till kursen från mobilen, surfplattan eller datorn här direkt från nihalacademy.se.

Om du skulle känna att den här kursen inte var något för dig har du 7 dagars ångerrätt. Om du vill ångra ditt köp är det bara att du mailar mig inom 7 dagar på: [email protected] så betalar jag tillbaka pengarna till dig, no questions asked!

Powered by Kajabi