Soul Realignment® Readings

Boka in en session här!

ÄR DU REDO ATT ÅTERUPPTÄCKA SANNINGEN OM VEM DU ÄR?

Soul Realignment® är en metod för att hämta energi-information från Akashakrönikan. Akashakrönikan, även kallat Akashic Records, är en informationsportal där all information om våra själar finns. Våra tidigare liv och vårt andliga ursprung. När jag läser i ditt själsregister i Akashakrönikan finns det ingen gräns för vilken information jag kan hitta. Där finns ofta alla svaren, varför saker går som det går i ditt liv, varför du känner att du sitter fast och inte kan skapa det du vill skapa, eller kanske varför du inte lyckas hitta den där relationen du vill ha, eller har problem med din hälsa. Vi kan stöta på alla möjliga problem och utmaningar i våra liv, och i Akashakrönikan hittar vi oftast alla svaren.

I alla mina läsningar utgår jag från Akashakrönikan. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning.

Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande, vilket innebär att det även finns information om din barndom och blockeringar/osanningar du tagit med dig därifrån. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv, så finns information som kan hjälpa dig att bli mer medveten och förstå varför saker och ting dyker upp i din Akashakrönika. 

Just nu erbjuder jag följande läsningar genom Akashakrönikan:

 Soul Realignment® läsning

Har du jobbat på din personliga utveckling under lång tid och känner ändå att något saknas?

Har du provat allt och upplever att du hela tiden slår huvudet i en osynlig vägg, oavsett vad du testar för ny metod för att nå dina drömmar och mål?

Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

I en Soul Realignment® Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva fullt ut i din sanning och nå de drömmar du vill nå i ditt liv idag.  

Vi skapar hela tiden ny karma genom de val vi gör. Varje handling har en konsekvens. Ibland spelas den konsekvensen ut tydligt och vi förstår vilka resultat vi skapat genom vilken handling. Ibland hänger konsekvenserna med oss genom flera liv, vilket kan göra det oerhört svårt att förstå vad det är vi gör "fel" och varför vi inte skapar de resultat vi vill ha. 

Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och jag är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar. 

PRIS:
Soul Realignment®, 90-120 minuter: 5500 kr
I priset ingår: mitt förarbete, 90 min telefonsession, full energirensning och återställning av din själs struktur, samt inspelning av sessionen.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. Inför sessionen får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför sessionen.

 

Skrolla längst ner på sidan för att göra en intresseanmälan och boka in en tid!Själsprofilsläsning

Vad är dina andliga gåvor och vad är du menad att göra här på jorden? Vad kan din själs ursprung berätta om vem du är?

I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå. Du får veta vilka dina starkaste själsenergier är, vilket berättar hur du är menad att uttrycka dig i ditt liv. Ju mer vi använder våra själsenergier som vi är ämnade att använda, desto mer överflöd, flow, glädje och lycka kan vi skapa i våra liv. När vi lever ur linje med vilka vi är på själsnivå skapar vi alltid brist av något slag, i form av fattigdom, sjukdomar, hälsoproblem eller ohälsosamma relationer.

I denna läsning får du reda på den information du behöver för att det ska bli lättare för dig att veta vad du är ämnad att göra. Om du är på rätt spår redan, eller om det behövs göras några justeringar för att du ska komma i linje med din själs sanning.

PRIS:
Själsprofilsläsning, 45-60 minuter: 3000 kr

I priset ingår: mitt förarbete, telefonsession, samt inspelning av sessionen.

 

Mitt namn är Lotta Halvarsson och jag är utbildad Soul Realignment® Practitioner & Facilitator. Det innebär att jag även utbildar i denna fantastiska metod. Jag har jobbat med Soul Realignment® sedan sommaren 2018. På den tiden har jag hunnit hjälpa hundratals människor att hitta tillbaka till sig själva, sitt andliga ursprung, och att läka gamla blockeringar som inte längre tjänar oss. Med hjälp av detta har de kunnat förändra sina liv till det bättre, och fått chansen att forma sina liv precis så som de vill. Det här är en metod utöver det vanliga, och jag hoppas på att få äran att "träffa" dig privat i en läsning!

Här nedan kan du läsa lite om vad tidigare klienter har sagt om denna läsning. 

"Stort tack för den fantastiska själsläsningen du gjorde för mig!  Känns som jag fått en underbar gåva i min famn som jag nu vill förvalta på bästa sätt! Efter själsläsningen kändes det som att jag blev större, som att mitt energifält expanderade! Så otroligt spännande med all denna kunskap om var vi kommer ifrån och vilken vår uppgift är! Tack återigen för att jag fick vara med om det här, en vändpunkt i mitt liv!"
- Katja, Stockholm

"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!"
- Rinnie, Stockholm
 
"Jag kan varmt rekommendera Soul Realigment som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!"
 - Cecilia, Karlstad

"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning."
- Yvonne, Halmstad 

"Sen min Soul Realignment med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process."
-Josefine, Stockholm

"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta."
- Eva, Stockholm

 

Intresseanmälan för en läsning!

Om du är intresserad av att boka en läsning med mig, fyll i dina uppgifter i formuläret nedan! Dessa uppgifter behöver jag för att lokalisera just dig i Akashakrönikan, så jag börjar med att kolla så att jag får tillgång till ditt själsregister. Efter det återkommer jag med mer information, vilka tider jag har lediga, hur betalning går till osv. Om du har ytterligare frågor kan du skriva det i sista fältet. OBS! Detta är en intresseanmälan och är ej bindade. Din anmälan blir bindade först när vi haft kontakt via mail och du har betalat in pengar för sessionen.

Glöm inte att fylla i din e-post nedan, så att jag har ett sätt att nå dig på!

Jag ser fram emot att få kontakt med dig!

Det går också bra att maila mig på: [email protected]