Soul Readings

Boka in en session här!

ÄR DU REDO ATT ÅTERUPPTÄCKA SANNINGEN OM VEM DU ÄR?

Soul Realignment® är en metod för att hämta energi-information från Akashakrönikan. Akashakrönikan, även kallat Akashic Records, är en informationsportal där all information om våra själar finns. Våra tidigare liv och vårt andliga ursprung. När jag läser i ditt själsregister i Akashakrönikan finns det ingen gräns för vilken information jag kan hitta. Där finns ofta alla svaren, varför saker går som det går i ditt liv, varför du känner att du sitter fast och inte kan skapa det du vill skapa, eller kanske varför du inte lyckas hitta den där relationen du vill ha, eller har problem med din hälsa. Vi kan stöta på alla möjliga problem och utmaningar i våra liv, och i Akashakrönikan hittar vi svaren till varför.

I alla mina läsningar utgår jag från Akashakrönikan. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv och vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning.

   
Soul Realignment® Reading

Har du jobbat på din personliga utveckling under lång tid och känner ändå att något saknas?

Har du provat allt och upplever att du hela tiden slår huvudet i en osynlig vägg, oavsett vad du testar för ny metod för att nå dina drömmar och mål?

Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

I en Soul Realignment® Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva fullt ut i din sanning och nå de drömmar du vill nå i ditt liv idag.  

Vi skapar hela tiden ny karma genom de val vi gör. Varje handling har en konsekvens. Ibland spelas den konsekvensen ut tydligt och vi förstår vilka resultat vi skapat genom vilken handling. Ibland hänger konsekvenserna med oss genom flera liv, vilket kan göra det oerhört svårt att förstå vad det är vi gör "fel" och varför vi inte skapar de resultat vi vill ha. 

Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och jag är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar. 

PRIS:
Soul Realignment®, 90-120 minuter: 5500 kr - nu endast 3500 kr!
I priset ingår: mitt förarbete, 90 min telefonsession, full energirensning och återställning av din själs struktur, samt inspelning av sessionen.

Skrolla ner till bokningsformuläret för att boka en tid!


Sessionen sker via telefon och du får alltid en inspelning av samtalet.

Mitt namn är Lotta Halvarsson och jag är utbildad Soul Realignment® Practitioner & Facilitator. Det innebär att jag även utbildar i denna fantastiska metod. Jag har jobbat med Soul Realignment® sedan sommaren 2018. På den tiden har jag hunnit hjälpa hundratals människor att hitta tillbaka till sig själva, sitt andliga ursprung, och att läka gamla blockeringar som inte längre tjänar oss. Med hjälp av detta har de kunnat förändra sina liv till det bättre, och fått chansen att forma sina liv precis så som de vill. Det här är en metod utöver det vanliga, och jag hoppas på att få äran att "träffa" dig privat i en läsning!

Jag erbjuder även coachingprogram och längre samarbeten, för dig som är dedikerad till din personliga utveckling och har ett specifikt mål du vill nå just nu. Om du är nyfiken på att veta mer om det kan vara något som passar dig, maila mig på: [email protected], eller fyll i en intresseanmälan nedan så utforskar vi detta tillsammans!

"Stort tack för den fantastiska själsläsningen du gjorde för mig!  Känns som jag fått en underbar gåva i min famn som jag nu vill förvalta på bästa sätt! Efter själsläsningen kändes det som att jag blev större, som att mitt energifält expanderade! Så otroligt spännande med all denna kunskap om var vi kommer ifrån och vilken vår uppgift är! Tack återigen för att jag fick vara med om det här, en vändpunkt i mitt liv!"

- Katja, Stockholm


"Det var magiskt. Det bästa jag har gjort!"

- Rinnie, Stockholm
 

"Jag kan varmt rekommendera Soul Realigment som Lotta erbjuder. En omvälvande upplevelse som gav mig oväntande förklaringar till mönster som återkommit i mitt liv. Nu har jag fått en möjlighet att välja vägar som jag är ämnad för! Tack Lotta!"

 - Cecilia, Karlstad


"Jag har via Lotta fått en djupare förståelse och insikt om livssjälar, själsvistelser, grunder i livsenergi och om negativa blockeringar som kan hindra mig idag. Det var otroligt spännande och om du precis som jag var nyfiken och ville veta mer om din historia och din livsenergi så ta gärna kontakt med Lotta för att få veta mer om hur hon gör. Jag är väldigt glad för att jag tog steget och bad om en läsning och tolkning."

- Yvonne, Halmstad 


"Sen min Soul Realignment med Lotta har det hänt så mycket i mig och det pågår fortfarande mycket processer. Känns som jag ser mig själv för första gången, som jag faktiskt hör min själs längtan och att följa den känns inte lika motigt och svårt. Känner mig som en bäbis som håller på att lära mig att gå och prata för första gången. Spännande och omvälvande process."

-Josefine, Stockholm


"Jag har jobbat mycket med min personliga och andliga utveckling under flera års tid, men det här var på en helt ny nivå. Det känns som ett nytt liv öppnat sig för mig. Tack Lotta."

- Eva, Stockholm

 

Bokningsformulär

Om du är intresserad av att boka en läsning med mig, fyll i dina uppgifter i formuläret nedan! Dessa uppgifter behöver jag för att lokalisera just dig i Akashakrönikan, så jag börjar med att kolla så att jag får tillgång till ditt själsregister. Efter det återkommer jag med mer information, vilka tider jag har lediga, hur betalning går till osv. Om det skulle vara så att jag av någon anledning inte kan få tillgång till din Akashakrönika och inte göra läsningen så kommer jag meddela detta.

Glöm inte att fylla i din e-post nedan, så att jag har ett sätt att nå dig på!

Jag ser fram emot att få kontakt med dig!

OBS! Ibland krånglar formuläret, så om du inte fått svar från mig inom 24 h en vardag, maila mig på: [email protected]

Har du frågor innan du bestämmer dig för att boka en läsning? Maila mig på: [email protected], så hjälper jag dig!